razorblade je skvělá i ta knižní předloha
Televize
razorblade taky koukám. Je to skvělý!
Potrefenáhusa nejradsi bych si ji sla hned koupit, ale chci pockat, abych nevypadala jako ze podleham televiznim vlnam :D
Dadoo vcerejsi dil byl hodne tisnivej hlavne diky tem flashbackum z minulosti - jak ta totalita postupovala. a pak ten zaver, uf
razorblade to tedy jo. Akorát jsem asi nedovtipná, ale není mi jasně, jakou ji udělali operaci? Obrizku? Mně to projde děsivé hlavně proto, zš je to ze současnosti. Že takhle by se to klidně mohlo odehrávat tAdy a dnes.
Dadoo obrizku jsem si taky vydedukovala
razorblade Na HBO jsem to už viděla a koukám na to znovu. I když vím,co přijde (a jak to skončí),stejně u toho skoro nedejchám chvílema. Asi proto,že na to nejde koukat jen jako na sci fi.
Dadoo Jako lesba by stejně nemohla moc potěšení čekat od rozmnožování Ale mohla být užitečná,tak to měla místo popravy asi.
Nevim v kterem vlakne běžela diskuse o serialech.. Jak je vsude OT... Takze koukam na dvojku Trapped a proti jednicce slabej odvar bohuzel
stes Fakt? Škoda. Tak to si asi ani nebudu kazit dojem.
Pinot Noir zkus to.. Muj názor neni dogma
ale proste proti jedničce bida, ikdyz koukatelna
stes Já se chystám. Teď koukám na druhou sérii Skočný příliv a zatim docela dobrý.
coralline priznavam bez muceni ze jsem vubec netusila co znamena slovo skočný a myslela jsem že ses přepsala.. Jdu to hledat.. Teda ten seriál nebo knihu
stes
V originále Springfloden. A knihy už vyšly 4, o tý poslední jsem ani nevěděla, to jsem zjistila až teď, když jsem hledala seriál.
coralline diky.. Uz jsem to nasla a zjistila že i videla. Tedy tu jednicku. A jeste bylo dobry Midnattsol..
Tak jsem nakouslu tu Trapped dvojku a zdá se mi to docela dobrý. Springfloden II ještě čekám až budu mít komplet, a doufám že to bude taky ke koukání, páč jednička se mi zdála super.
(Midnattsol jsem viděla taky, ale trochu moc ezo na můj vkus)
barbucha tak jsem u 8.dilu a zacina to dobře gradovat.. Jednička určitě lepsi ale uz to jde nahoru. A Andri je vazne sympaťák . Slon neslon.
Já jich právě zatim víc než 8 nemůžu sehnat ![]()
barbucha no nejsou.. 9 sla včera a čeká se na preklad. Vydrž
Já se do toho nechci moc pouštět dokud nemám komplet... radši už si další díl nepustim. Zatim. Pak člověk chce vidět další... a další... ale ne za tejden!
Dneska ve 21:55 na ČT art Snídaně na Plutu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje