Lenka22 vizuálně tam Bergmana vidím. Ale musel by ho někdo nadabovat.
Televize
Lenka22 Šel by, ale jak bylo zmíněno - nadabovat.
Tak jsem se málem polila kafem - kámošce by se na tu roli líbil Lišák
(knihu četla)
Ze všech nápadu by se mi nejvíc líbil omlazený Hanzlík. Nejsem tedy moc odborník na hraní, ale konkrétně Suchařípa je strašný. Roden mi připadá moc depresivní, on tan Bergman měl.potom.i partnerku a tam.mi ten Roden moc nejde. Ani Vaculík. Ale na Slovensku by se asi správný Bergman našel.
Lenka22 ne, ta jeho rozpatlaná řec ![]()
edit. byly tu rychlejší
Trnavský, Blažek, Radim Fiala? Ale detektivku jsem (zatím) neviděla.
Já jsem hlavně pro, aby to ten vybranej herec uhrál, jinak je mi to jedno. A může to bejt klidně i nějakej skrytej talent. Mě hlava nebere, že si zkušenej režisér vybere herce a nevšimne si, že neumí hrát. To mě vyprovokovalo k účasti na téhle debatě
.
rozarka inu ale herec je výbornej.
Mirka Jo, Trnavský - ten by šel a je neokoukaný
Knihu jsem necetla, ale nasla databazi hercu podle roku narozeni, tak prinasim tipy na padesatniky (a je to teda desive, kdo vsechno uz je v takovem veku): igor chmela, pavel liska, sasa rasilov, david svehlik, roman vojtek, pavel batek, david novotny, robert jaskow, karel dobry, michal dlouhy, daniel landa, radek holub, leos noha, jakub spalek, petr rajchert
baltik tak z tvého seznamu si vybírám jako vhodného Sašu Rašilova. Škoda, že p. režisér sem občas nemrkne
.
@baltik vůbec by mě nenapadl, ale když jsi ho tu zmínila, tak si myslim, že by v roli byl skvělej Robert Jaskow
baltik Beru Rašilova !
baltik Rašilov a David Švehlík - ale oba o pár let starší.
baltik cože cože, Saša Rašilov? Teď na něj koukám v Samotářích! A Švehlík padesatník?? Neee...
Malvin Jo, Donutil ve vážných rolích umí.
Cože?! Kde?! ![]()
Já se teda přiznám, že ho nemusím (spíš teda pro jeho osobu tak vůbec, ale nelíbí se mi ani jako chlap ačkoliv je sám přesvědčenej o svý kráse potažmo slovutnosti), a ještě se nádavkem i sama ochotně usvědčím z pragocentrismu - ten jeho věčnej brněnskej přízvuk s knedlikem v puse prostě nedávám.
Karel Höger byl taky tam odtud, ale jakou měl krásnou češtinu a výslovnost! ![]()
Libil by se mi, krome Trnavskeho, asi nejvic Batek, ten ma takovej prinasranej vyraz a Jaskow.
Lenka22 to by měl...a nejen on![]()
stes krásná debata toto
.
Lenka22 jo, taková neškodná, relaxační...tak kterej režisérům poradíme dál
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje