Tak Betty Mně to taky přišlo docela blbý. Ale moc se mi líbila ta dívčina, co hrála jeho dceru.
Televize
Na prima max dávají zrovna Ztratili jsme Stalina, kdo jste neviděl.
Ted na čt1 nejaka stara krimi s Rosnerem....peknej je tam, skoda ho
stes Ten byl fakt úžasnej, herec i chlap.
Na ČT1 dávají zajímavý dánský seriál Zdravotní škola. Mně se to přesně trefilo do nálady, pro mě momentálně taková přesná míra dramatu (= skoro nulová
), přitom to není blbý. První sérii jsem si teda trochu zvykala, ale líbí se mi to čím dál víc. Teď už jede 4. řada (každá má jen šest dílů), ale vše je dostupné na i-vysílání.
999 Já jsem nikdy nechápala, proč to byl takový idol, nepřišel mi nijak atraktivní...ale teď už to chápu....to jeho charisma a hlas ;-)
Mně se taky nejdřív zdál šerednej a na divadle na mě působil i protivně, ale za chvilku člověk zapomněl na skleněný oko i vrásky... charisma z něj jen stříkalo, hlas nádhernej... a byl zábavnej, chytrej a vysloveně jeden z posledních gentlemanů. Nedivím se, že snadno ukecal každou na kterou si vzpomněl ![]()
barbucha Já jsem ho bohužel naživo na divadle nikdy neviděla, ale naprostý souhlas...taky se nedivím, že ukecal každou :-)
LadyMary Já ho viděla na divadle mnohokrát a i osobně a teda by to asi šlo :-).
Dneska ve 14:25 na ČT1 Přijde září / Italské prázdniny .

luciole Nádhernej plakát a film už stahuju. Jo a Boris..včera jako JUDr. Macháček :-) :-)
Dnes ve 12:45 na ČT2 Svědek obžaloby .

Ted' na Čt art Whitney ...
plus zlomene srdce
Koukal někdo na Pozadí událostí?
Sweet Potato Já jsem se dívala a docela mě to i bavilo...ale role Čvančarové i s tím jejím poskokem, to už je trochu komedie a co mi tam přišlo dost unreal byl vztah šéfa katedry a studentky, kteří se po chodbě vodí za ruce....
LadyMary souhlasím s tebou s obojím. Ale bavilo mě to.
LadyMary
Já vůbec nevím, co si o tom myslet. Předem jsem od lití z ČT slyšela, že to má být "víc než detektivka", "detektivka s přesahem", prostě něco strašně vážného, skoro jako Ochránce nebo to s Melíškovou (teď si nevzpomenu)
Včera jsem si pustila Hřebejka na ČRo, tak prý komedie, nechce se přirovnávat k Allenovi, ale mluvil o něm dlouho.
No a po prvním díle fakt nevím. Vlastně hodinový úvod do děje, postavy a zápletky nereálné. Čvančarová jako Dollores Umbridgeová?
A ta Slovenka je strašná.
Sweet Potato bylo to hodne divne. Nejvic obe ta manzelstvi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje