ježiši, kvôli Sabatonu som sa minulý týždeň strašne posekala s mojím chlapom. Keď to revalo už asi hodinu vkuse, už som to nevydržala. Neznášam metal ![]()
Ale spevák celkom sympoš, možno keď mi k tomu bude púšťať aj klipy, tak to prekusnem ![]()
ježiši, kvôli Sabatonu som sa minulý týždeň strašne posekala s mojím chlapom. Keď to revalo už asi hodinu vkuse, už som to nevydržala. Neznášam metal ![]()
Ale spevák celkom sympoš, možno keď mi k tomu bude púšťať aj klipy, tak to prekusnem ![]()
Sakra to je fešák!
pro me ma neuveritelny charisma Nicolas Cage.:-)neprijde mi krasny,ale......:-)dokonce sem v sobotu vydrzela sledovat s nim film v anglictine(neumim anglicky)s reckyma titulkama.![]()

Já souhlasím. ![]()
![]()
ne, Cage, prosim ne, ted jsem ho o vikendu zahledla v necem s motorkou, jo asi Ghort rider a tam byl cely takovy umely, vcetne vlasu
Jake Gyllenhaal ![]()
ale ja ho nikomu nenutim,mne se snad libit smi nebo ne?![]()
neni na svete clovek ten,ktery zalibil by se vsem.
a diky tomu.
To se opravdu nepovedlo, ale za to Cage nemůže. ![]()
Já jsem Tobymu Stephensovi na chuť pořád nepřišla, i když tahle seriálová Jane Eyre mi přišla moc pěkná a asi nejlepší. Škoda, že má Fassbender ![]()
![]()
v tom posledním zpracování licousy ![]()
haha, ja sabaton jako metal ani neberu :D takova popina :D
tady z tý černobílý serie fotek herců tam má taky někdo strašně podobnýho pejska tomu vašemu, nemůžu si ale vzpomenout, kdo, ale taky někdo úžasnej, jdu hledat
Fassbender nakonec bude Harry Hole ve Sněhulákovi, docela dobrá volba.
a jinak teda ještě k vlasatejm chlapům
(ale tam ten čas teď hlodá taky nějak divně)

podle mě je to dobrá volba
Hledejte prosím ![]()
Jo Johnny bol super za mlada, ja som ho žrala v Jump Street 21
. Dobrý bol v krátkovlasej aj dlhovlasej verzii. Škoda, že už to nie je taká hitparáda ako bývala...
Martinez...
To je vážně kusan... Unfaithful jsem si jednu dobu pouštěla často, ale jen tu první půlku
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.