VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
39759 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 08:35

viktorka_od splavu Už ani nespatří, fotka pro chudobu byla smazána. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 08:39

já se přiznám, že teď už si 100% myslím, že voliči babiše, kteří sledují insta paní babišové a to nikoli jako guilty pleasure, jsou přesně takoví hlupáci, za které je podle vlastního komentáře má pan kardinál. zajímalo by mě, zda byl smazán na popud poradců, nebo něco došlo paní babišové (hádám, že pan kardinál sebereflexi nemá).

Offline barbucha blogger
35295 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 08:40

Jiná Realita Sweet Potato 

Já na ten instagram nechodim - co tam bylo, že to museli smazat?

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 08:43

Jiná Realita přesně, vždycky přitahoval zámek a ne podzámčí. Jinak ten blb, a mirumilovnice prominou, sebereflexí netrpí, to asi někdo zasáhl shora

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 08:52

Jiná Realita to zajistil Mára, to smazani...

Offline Sweet Potato
39759 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 08:54

barbucha To s poznámkou o chudině, lípla jsem to sem včera večer.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 08:59
Reakce na Jiná Realita:

já se přiznám, že teď už si 100% myslím, že voliči babiše, kteří sledují insta paní babišové a to nikoli jako guilty pleasure, jsou přesně takoví hlupáci, za které je podle vlastního komentáře má pan kardinál. zajímalo by mě, zda byl smazán na popud poradců, nebo něco došlo paní babišové (hádám, že pan kardinál sebereflexi nemá).

​myslim, že jeho komentář voličům Babiše nebyl určen, spíš nezávislým obráncům demokracie a seriózním novinářům Šafrovi and company co investigujou na jejich instagramech, jak jsem psala, n zákkladě fotek z Insta Ms. Babišový už tam vyšel snad třetí článek

Offline barbucha blogger
35295 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 09:13

Sweet Potato 

Hezky pěkně. Už to na mě vykouklo i jinde.

Chudáci anonisti - zdíraní kapitalismem, živořící s celými rodinami a bojující o holé životy s imigranty... a teď se jim směje i zahradník.

Offline Fiction
1631 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 09:23
Reakce na Mutziputzi:

​myslim, že jeho komentář voličům Babiše nebyl určen, spíš nezávislým obráncům demokracie a seriózním novinářům Šafrovi and company co investigujou na jejich instagramech, jak jsem psala, n zákkladě fotek z Insta Ms. Babišový už tam vyšel snad třetí článek

​Ty jsi v obraně těch Babišových obdivuhodně vytrvalá ...

A koment floristy myslím patřil obecně "chudobě u PC", já bych ho z žádného většího přemýšlení nepodezírala

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 09:47

Tak a ti, kteri ji nemaji ve sledovani, maji po ptakach. Monca si zamkla profil. :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 09:50

Mutziputzi ja treba toho zahradnika pouzivam jako zjednoduseni. mne florista nejde pres hubu. taky o sobe nerikam, ze jsem zurnalista :)

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 09:55

razorblade takže nakonec budeme rádi za Mutziputzi, která se baví u pc, a bude nás informovat

Offline bosibori
příspěvků moje polička 17. prosince 2019 10:34

kdybych se vdávala, mého nastávajícího by fotka s floristou určitě potěšila

Offline barbucha blogger
35295 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 10:36
Reakce na razorblade:

Tak a ti, kteri ji nemaji ve sledovani, maji po ptakach. Monca si zamkla profil. :D

​Mára se probral z kocoviny? To je jedno, ten večírek už stejně žije svým vlastním virtuálním životem.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 10:59

bosibori myslim, ze tohle neni zahradnik, ale pan bratr (soudim z toho, ze ma dle meho prijemnejsi tvar na pohled)

Offline bosibori
příspěvků moje polička 17. prosince 2019 11:05

razorblade nemyslím. http://tvojesvatba.cz/monika-babisova-o-svatbe/

Bratr je starší, brýlatý. Ale můžu se plést. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 11:13

bosibori tyjo, tak to nevim. jsou dost podobnej typ a ja to nedokazu rozlisovat nejak. a na tyhle fotce se mi prave zdalo, ze se netvari jak velkej picus, tak me to zmatlo :D

20970 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 11:20

razorblade je to bratr

Offline bosibori
příspěvků moje polička 17. prosince 2019 11:52

Mutziputzi razorblade Martin Herodes je zjevně starší, než ten týpek, prošedivělé vousy, výrazné brýle, trochu jiný tvar lebky. 

Na svatebních fotkách (viz ten link) má navíc kravatu (florista motýlka) a manžetové knoflíčky, kdežto florista "maká", takže měl už před obřadem "vyhrnuto".

Ale je to fuk. 

20970 příspěvků moje polička 17. prosince 2019 11:53

bosibori Bratr