viktorka_od splavu Už ani nespatří, fotka pro chudobu byla smazána.
VIP zjevy
já se přiznám, že teď už si 100% myslím, že voliči babiše, kteří sledují insta paní babišové a to nikoli jako guilty pleasure, jsou přesně takoví hlupáci, za které je podle vlastního komentáře má pan kardinál. zajímalo by mě, zda byl smazán na popud poradců, nebo něco došlo paní babišové (hádám, že pan kardinál sebereflexi nemá).
Já na ten instagram nechodim - co tam bylo, že to museli smazat?
Jiná Realita přesně, vždycky přitahoval zámek a ne podzámčí. Jinak ten blb, a mirumilovnice prominou, sebereflexí netrpí, to asi někdo zasáhl shora
Jiná Realita to zajistil Mára, to smazani...
barbucha To s poznámkou o chudině, lípla jsem to sem včera večer.
já se přiznám, že teď už si 100% myslím, že voliči babiše, kteří sledují insta paní babišové a to nikoli jako guilty pleasure, jsou přesně takoví hlupáci, za které je podle vlastního komentáře má pan kardinál. zajímalo by mě, zda byl smazán na popud poradců, nebo něco došlo paní babišové (hádám, že pan kardinál sebereflexi nemá).
myslim, že jeho komentář voličům Babiše nebyl určen, spíš nezávislým obráncům demokracie a seriózním novinářům Šafrovi and company co investigujou na jejich instagramech, jak jsem psala, n zákkladě fotek z Insta Ms. Babišový už tam vyšel snad třetí článek
Hezky pěkně. Už to na mě vykouklo i jinde.
Chudáci anonisti - zdíraní kapitalismem, živořící s celými rodinami a bojující o holé životy s imigranty... a teď se jim směje i zahradník.
myslim, že jeho komentář voličům Babiše nebyl určen, spíš nezávislým obráncům demokracie a seriózním novinářům Šafrovi and company co investigujou na jejich instagramech, jak jsem psala, n zákkladě fotek z Insta Ms. Babišový už tam vyšel snad třetí článek
Ty jsi v obraně těch Babišových obdivuhodně vytrvalá ...
A koment floristy myslím patřil obecně "chudobě u PC", já bych ho z žádného většího přemýšlení nepodezírala ![]()
Tak a ti, kteri ji nemaji ve sledovani, maji po ptakach. Monca si zamkla profil. :D
Mutziputzi ja treba toho zahradnika pouzivam jako zjednoduseni. mne florista nejde pres hubu. taky o sobe nerikam, ze jsem zurnalista :)
razorblade takže nakonec budeme rádi za Mutziputzi, která se baví u pc, a bude nás informovat![]()

kdybych se vdávala, mého nastávajícího by fotka s floristou určitě potěšila ![]()
Tak a ti, kteri ji nemaji ve sledovani, maji po ptakach. Monca si zamkla profil. :D
Mára se probral z kocoviny? To je jedno, ten večírek už stejně žije svým vlastním virtuálním životem.
bosibori myslim, ze tohle neni zahradnik, ale pan bratr (soudim z toho, ze ma dle meho prijemnejsi tvar na pohled)
razorblade nemyslím. http://tvojesvatba.cz/monika-babisova-o-svatbe/
Bratr je starší, brýlatý. Ale můžu se plést.
bosibori tyjo, tak to nevim. jsou dost podobnej typ a ja to nedokazu rozlisovat nejak. a na tyhle fotce se mi prave zdalo, ze se netvari jak velkej picus, tak me to zmatlo :D
razorblade je to bratr
Mutziputzi razorblade Martin Herodes je zjevně starší, než ten týpek, prošedivělé vousy, výrazné brýle, trochu jiný tvar lebky.
Na svatebních fotkách (viz ten link) má navíc kravatu (florista motýlka) a manžetové knoflíčky, kdežto florista "maká", takže měl už před obřadem "vyhrnuto".
Ale je to fuk.
bosibori Bratr

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje