Candance Je to takový no, prostě toho věděl tenkrát o sexu víc než ostatni a nebál se to říct!
VIP zjevy
Karja A spíš se ztrapnil nebo spíš zabodoval? Mně přijde jako takovej týpek na srandu, šikovnej, ale spíš děcko, ale zřejmě tím, že je na mě moc mladej a útlej, tak si to ani neumím představit :-)
999 Na to je průpovídka - zeptej se manželky muzikanta a ona Ti zapláče. Docela to prostředí znám, a je to tak.
Moje kamarádka má muzikanta a asi to žádný med nebyl. Málo času, na děti byla sama, protože doma byl málo a další trable. Myslím, že je ráda, že toho nechal a splnil si jiný sen.
Beranka Spis zabodoval. Hele mladej nebo utlej, hornak nebo dolnak, to máš fuk!
Karja a ted teda nemuzu vydrzet zvedavosti, co o tom sexu vedel..! Posli mi SZ prosim..! Mlcim jako hrob...![]()
Pavlena Ne žádný SZ!! ![]()
Pavlena jasne, zadny soukromniceni. My chceme byt taky informovane ![]()
Aranel nebo SZ vsem! ![]()
Kokoska jo, jak ta babička v tom vtipu: Když všechny, tak všechny!
Torrah Ten asi neznám. ?
Jede Anička, babička a paní kněžna v kočáře a vtom je přepadnou loupežníci. Jeden z nich říká: "Tak, a teď si všechny vylezte." Anička na to: "I paní kněžna?" "Řekl jsem všechny, tak všechny!" Když už jsou venku, povídá loupežník: "Tak, a teď se všechny svlíkněte!" Paní kněžna na to: "I Anička?" "Řekl jsem všechny, tak všechny!" Tak se tedy svléknou a pak jim loupežník povídá: "Tak,a teď vás všechny znásilníme!" Anička na to: "I babičku?" A babička říká: "Jsi hluchá? Řekl všechny, tak všechny!
Já jsem to sem puvodně napsala, ale je to soukromé a zas by mě tady někdo nařkl, že jsem drbna. A já trochu začínám být, tak se budu hlídat:-).
Ale připomente mi na srazu, že vám musím něco říct, něco co jsem vám už slíbila a dvakrát zapomněla, heslo je "příběh na knihu, afrika" díky!
Karja Přijdeš dnes? Jestli ti zapomenu vzít ty šaty, tak si mě nepřej!
Sweet Potato Nepřijdu určitě, doufám, že to netáhneš s sebou:-D
Karja Ne, brala bych je teprve. Ale škoda.
Manželka Romana Zacha.....kdyby se mě někdo zeptal, jakou ženu bych vedle něj čekala, takhle bych si ji teda nepředstavovala ....

dzizisketa Haha, to ho muselo pobavit ;-) Teď mi došlo, že se vlastně taky můžu "pochlubit" - Lukáš Příkazký je můj dobrý kamarád z dětství a tancovali jsme spolu ve folklorním souboru, do dětského jsem chodila s Eliškou Bučkovou ;-) A v mládí jsem se hrávala se sousedkou, Lucií Hadašovou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY