baltik mě se nosní dírky prý roztahujou když jsem naštvaná, už jen, aby z.nich srsela síra a plameny. ![]()
VIP zjevy
MP Meri Hele, já mám Andulu /a ještě Michaelu Jonas/ jako guilty pleasure rovněž. Fakt mě fascinuje, jak žije a dobře se živí natáčením/sdílením svého života. Ta operace nosu, to je taky dobrej bizár, v podstatě od začátku je nespokojená, už měsíce nos tejpuje a chystá se "vyšlápnout si" na operatéra. Ještě mě překvapilo, jak tu operaci a pooperační vývoj dokázala určitou dobu utajit - je šikovná. A ještě se mi u ní nelíbí, jak nabírá svalovou hmotu, však jí tam někteří píší, že má stehniska
.
Fiction Konečně někdo, kdo sdílí moji malou úchylku
Já ji svým způsobem obdivuju, ač je úplně z jinyho světa, než já. Dokázala pochopit, co to její publikum chce a servíruje mu to pekne pod parou.
Ze to zvládla utajit mě sice překvapilo, ale zas ne tak moc. Ona jednou v nejakym podcastu říkala, ze když rodila, měla predtocenejch mraky storýček a nebejt toho, ze to propalila nějaka sestřička, nikdo by to týdny nepoznal ... docela tomu i věřím. U dnešního sjíždění jsem se opravdu upřímně pokusila se od toho nosu odpoutat ... ale to fakt nejde, podle mě to je proste zmrsenyyyy ![]()
Když tu zmiňujete guilty pleasure, co říkáte na ten poslední ohoz Třeštíkové, ála Bianca? ![]()
Jako já si nemůžu pomoct, přemýšlím nad tím už pár dní a jak u Třeštíkové chápu záměr a svým způsobem mě baví, tohle je pro mě jen hnusné, nevidím za tím nic. Jako by prostě na sebe náhodně naházela pár věcí a vyběhla s odpadky.
Garfie nefunguje! Nemáš to uložené?![]()
Garfie mi se ten outfit libi moc, trestikova je provokativni, ale v mode fakt zabavna. z fleku by se mohla o vikendu promenadovat u nas kolem reky, takovych outfitu uz jsem tam par videla, akorat s botama na platforme.
nechapu kritiku toho outfitu na insta, ti lidi vubec nechapou, ze moda nemusi byt o tom vypadat co nejuhlazeneji (ziiiv) nebo mainstreamove co nejlip (taky nuda). je to zabava, hra, provokace, trestikova to zvlada skvele.
MP Meri andulu vidím po nějaký dobe a přijde mi, ze vypadá úplně strašlivě plastově
Myslite tohle? To je dobrý, byla to akce, kde se nějaký kreativní outfity vyžadovaly.

Třeštíkovou vůbec nesleduji, ale ta náušnice v nose vypadá jak sopel. A to koleno si vyhodila? Má tam nějaký boule.
Kanpřesně, nemůžu se v blízkosti lidí s tímhle typem piercingu vůbec vyskytovat, pořád mám nutkání nabídnout kapesník, ať si ten sopel proboha utře.
Kan mě, při pohledu na piercing v nose, vyskočí v hlavě obrázek krávy (zvíře) s kruhem ...
Pinot Noir Kan tak, přesně. A furt myslím na to, jak žijí s rýmou. Dost se mi to ekluje, něco jako chlap v plnovousem, když srká polívku.
Mne se nelibi to obleceni, ale holky s timhle piercingem se mi libej:) Trestikova mi na nej prijde jen teda trosku vekovita...
Kanpřesně, nemůžu se v blízkosti lidí s tímhle typem piercingu vůbec vyskytovat, pořád mám nutkání nabídnout kapesník, ať si ten sopel proboha utře.
![]()
jinak ohoz se mi libi, akorat ta plachetka ci kapucka vypada legracne. ale chapu zamer a zabavny to je
Moje kamarádka vždycky říkala, že na tento typ pearsingu musí být člověk hnusnej, že hezkejm lidem to nejde:-D
711990 ageismus?!
:-)))
U Třeštíkové mi přijde, že to není móda, kterou nosí a je ji blízká, ale že si nějaký model obleče jen na akci, aby byla vidět. Stejně tak se jednou za čas vyfotí naha, aby se o ni psalo. Ale mozna se pletu a od doby, kdy jsem ji s Třeštíkem sledovala se změnila.
model z FW sám o sobě mi přijde fajn kromě bot. Ty se mi hodně nelíbí.
Tak ji baví provokovat, asi takhle běžně nechodí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje