Potrefenáhusa no má to zas jiné nevýhody, není to taky vůbec zdravé. Zánět průdušek v podobném bytě je fakt za trest.
Domáce spotrebiče
continuity ja tu plíseň úplně nenávidím, tady ti zplesniví i kožený boty v botníku, furt někde stříkám savo, nábytek od zdí....
continuity bez sušičky jsem taky používala 800, 1200 jen, co se nežehlilo. Suchý je to prakticky už při vyndávání.
Na ten sportovní program dávám teda i ty svoje dvě trička, ale hlavně bundy a kalhoty. Ale myslím, že je to jen kratší program s nižší teplotou a otáčkami. Když toho mám víc, dávám jiný krátký program, ten sportovní je na míň kilo.
Karja tak když ho na tom metru čtverečnym zatarasíš a necháš ho to přejet desetkrát, tak možná jo... měla jsem předtim jen vysavač bez mopu, a tohle je o dost jiný, to mokrý utření prachu je lepší než na sucho (to bych řekla, že ten prach jen zvedne a on pak spadne zas na zem, prostě to neni stejný)
Hele ten prach právě vysaje, o psích chlupech ani nemluvě. Jakmile se to navhlčí tak to ztěžkne a von už to neutáhne, zas tolik nesaje jak obyčejnej vysavač. Ten zásobník je vždycky plnej chlupů a právě i prachu, když jede nasucho.
Já teda pořád vytírám ručně, ty fleky co tady Poppy naslintá nebo naťape, to by vůbec nedal. A stát nad ním a vracet ho pořád zpátky, to už vůbec postrádá smysl (toho automatu). Vemu hadr a jedu ![]()
Potrefenáhusa
To mám teď v Japonsku a je to strašný. Vytáhla jsem už i úplně plesnivou košili ze skříně v ložnici (podotýkám trvale otevřené, aby kolem proudil vzduch). Plesnivý boty máme taky, plíseň na okenních rámech stírám každý týden. Prádlo uvnitř neschne vůbec, leda pár kousků a musím na ně pustit topení. Sušičku nemám. ![]()
barbucha on nesaje vůbec. Je to vlastně koště, že jo![]()
Ale saje, saje! Kde by se jinak vzal pokaždý ten plnej zásobník?
barbuchanamete ho těmi kartáči. Vždyť tam není, co by sálo![]()
Já mu do střev nekoukala, ale myslim že jen těma metličkama by to nedal. Přece to musí do sebe nějak natáhnout ![]()
Garfie to mi kdysi říkala jedna známá, japanolozka, že ten vlhkej smrad z oblečení byl v Japonsku úplně všudypřítomnej
Takže drahé moje.
Odišiel mi kuchynský robot, mal 11 rokov, kúpený v Lidli za krasnych 60€. Bol výkonný, spoľahlivý len nie pekný.
Tak nastal čas na nový. Keďže uz v kuchyni nepodavam veľké vykonyt, nepotrebujem nič drahé. Vyskocila na mňa ponuka značky, ktorú nepoznám, tak poprosím, či to niekto poznáte.
Pinot Noir Já když dám víc otáček, mám to prádlo poměrně dost zmačkané, sušičku nepoužívám, jen sporadicky, protože nemám moc dobrou. Takže já dávám jen 400 otáček, s tím, že pak vyžehlím jen dětem trička, ostatní kousky jsou v pohodě. Přes zimu se snažim dávat 800, aby to neschlo tak dlouho.
Zrovna se sžívám s novou pračkou, po 19 letech se značkou Electrolux, když ještě byla kvalitní, jsem se změny bála, ale je vážně lepší, tišší provoz a čistější prádlo, třeba na záclonách jsem rozdíl poznala.
Volím programy čistě podle toho, jak jsem byla zvyklá - na ručníky, utěrky, kapesníky jsem si vybrala z nabídky tak, aby měl program dvě a půl hodiny, 60°C a vysoké otáčky, zde 1400 (předešlá uměla jen 1200). Na oblečení hodina něco, 40°C, 800 otáček (dříve 30°C a 900 otáček), třídím světlé a tmavé. Tím končím, stačí. Vůbec se nemíním prokousávat návodem a hledat, jak nějaký parametr upravit. Akorát by nemusela hrát melodii, když dopere... Samsung, druhý nejlevnější typ.
Zmačkané je prádlo trochu víc, ale na sušáku se srovná. Jo a tu záclonu jsem hodila k ručníkům. To je v jejím zájmu, aby přežila, jestli chce u nás fungovat ![]()
Reálné: já bych si priplatila alespoň za ETA. Mají kovové převody.
Měděný motor mě fakt rozesmál. Vím co tím mysli, ale takto napsané to zní srandovne
Janulik03 já etu mám a úplně nevím. Samotný stroj drží, ale krouhací kotouče jsem zničila za dvě použití a celkově nepůsobí úplně kvalitně. Dobře hodnocená je ta řada Bosch mum.
Janulik03 ja mam eta gratus max III, mam ho uz osmym rokem a je porad skvely. Pouzivame ho nekolikrat tydne, jak na michani a hneteni, ale i mixovani a steouhani nebo cas od casu meleme maso. Bosch mum ma moje mama a je to vedle gratuse jak detska hracka. Vcetne vykonu.
Zuzuli ja jsem ten bosch mum plastovy mela, k naproste spokojenosti. ta eta co mas je uplne jina cenova kategorie, to nemuzes srovnavat
continuity tak to pobavilo aj mňa
Zuzuli ja som tú gratus mala pôvodne predvybranu, ale toto ma trošku nalomilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje