Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 25. června 2026 10:47

nám se před x lety stalo s troubou, že nešla spustit, vypadala jako rozbitá. Tak jsme volali opraváři, který nám za 500 Kč za výjezd řekl, že nejdříve se musí u té trouby nastavit hodiny a pak až začíná normálně fungovat:D:D:D A to nám dal ještě pětikilo slevu, naštěstí!

Online Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 25. června 2026 10:57

Kdyz jsme dva roky zept kupovali pracku, tak byla i s montazi. Prijel takovy padesatnik, velkej suveren. Zapojil pracku a zaplnul ji. A zacal resit, ze se nejak blbe napousti, ta voda tece nejak malo. No asi mate spatny ventil, to se v tech novostavbach stava, ze to nema zadnou kvalitu a mozna budete muset predelat rozvod vody k pracce, to on uz hodnekrat videl. Chvili tu pracku zkoumal, nakoukl do prihradky na praci prasek, rychle ji zavrel a rozloucil se, ze musi uz zase k dalsimu zakaznikovi.

Kdyz pracka doprala a ja ten zasobnik otevrela, dost jsem se zasmala. Ten zasobnik byl totiz uvnitr zabaleny v igelitu a pres nej ta voda do te pracky nechtela tect, jen tak protekala skrz okraje

Online barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 25. června 2026 12:01
Reakce na Janulik03:

barbuchatiež mám závesy na terase, ráno keď svieti sem slnko, sú spustené, poobede sa otvoria, aby lepšie vetralo. Hore pod strechou je baldachyn, lexan vie byť pekne teplý, ale v zime ide svetlo, inak by sme mali v kuchyni tmu.

​Ty to más všude pěkný i tu terasu... Mně ty závěsy připadají vzdušnější, na rozdíl třeba od rolet apod. Ale i tak, podle mě svoji službu udělaj. Možná je to jen pocit, ale i ten se počítá

A ty svázaný pak vypadají vysloveně dobře.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 25. června 2026 14:09

continuity Makara super, vďaka!!!

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 25. června 2026 19:45
Reakce na Karja:

nám se před x lety stalo s troubou, že nešla spustit, vypadala jako rozbitá. Tak jsme volali opraváři, který nám za 500 Kč za výjezd řekl, že nejdříve se musí u té trouby nastavit hodiny a pak až začíná normálně fungovat:D:D:D A to nám dal ještě pětikilo slevu, naštěstí!

​Nám to naštěstí řekli zadarmo, když jsme tam volali. A to my máme na té troubě ty hodiny ručičkové. By mě v životě nenapadlo, že když na nich není nastavený čas správně, nepůjde pustit trouba

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 25. června 2026 20:08

Při čtení recenzí u výběru lednice jsem našla v hodnoceních a pak následně i jinde, že hlavně Alza má výbornou vychytávku jak mít peníze zákazníka na nákup jeho zboží. Upřednostňuje dodávky zboží na dobírku. Pokud se jí sejde víc nákupů, než má skladem, primárně dodává na dobírku, protože tím pádem nemusí doobjednávat zboží za svoje. Pošle to skladem na dobírku, zinkasuje peníze a zároveń má peníze v kapse toho, který si počká, až dojde to zboží, které nebylo skladem. Stejně tak prý s dodací kapacitou. Pokud je překročena, jsou uspokojovány primárně dobírky, až pak zaplacené objednávky, protože zákazník si většinou počká, pokud má už zaplaceno. Jsem tomu nevěnovala moc pozornost. Všechno platím hned, ať se pak s tím neotravuju a může to přebrat kdokoliv. A většinou byla s tímto zmiňovaná alza, kde zásadně nenakupuju.

No, a hádejte co? Objednám lednici, všude stejná cena, tak vyberu datart, který ji má skladem, potvrdí mi dodací termín do mailu a za pět hodin telefon, že se jim moje objednávka nevleze do přepravních kapacit a mám si vybrat jiný, samozřejmě pozdější datum. Samo mi hned naskočilo, co jsem si ten den početla a protože operátorka byla trochu nepříjemná na to, že by se spíš měla omluvit, tak jsem se jí zeptala, jak je možný, že to zjistili po pěti hodinách a že na to snad mají algoritmy, který jim to skládají atd atd a ve finále jí říkám, co si myslím, že za tím je. A ona mi to vůbec nevyvracela. Jen mi suše zopakovala, jaký termín chci. Mi spadla brada. By mě zajímalo, jestli to tak skutečně je. Operátorka mohla být jen divná. Měla očividně home office, naléhavě se jí tam čehoci dožadovalo dítě. Úplně mi ho bylo líto. Nezačínat mi za pár minut cvičení, řekla bych jí, ať si vyřídí dítě, že počkám. Mi to nědělalo dopře u toho vést konverzaci o obchodních manýrech. 

A ve finále jsem se ještě dověděla, že změnu termínu dodání mi nepotvrdí do mailu, ani se ho nedočtu v systému po přihlášení. Výborný. Neměla jsem si to čas zapsat, tak nevím, jestli jsem ve finále řekla sobota nebo neděle Se mi to během jógy vykouřilo z hlavy.

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 25. června 2026 20:41
Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 25. června 2026 20:48

notna toto nam datart udelal 2x. Poprve mne. To jsem se rozhodla, ze s nima koncim, ldyz maji takove praktiky. Bohuzel manzel to nevedel a za rok znova stejny pribeh. Podruhe jsem pani servala do telefonu a objednavku stornovala. Slo nam o rychle dodani.

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 25. června 2026 21:17

AnnegretNezrušila jsem to jen proto, že jsem věděla, že k objednávce někde jinde se už ten den nedostanu. Kde budu nakupovat příště? Alzu ignoruju už dlouho.

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 25. června 2026 22:04

notna jj vyber se zuzuje. Alzu mam taky na blacklistu. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 25. června 2026 23:19

notna podle mě ty dobírky upřednostňují všichni. Teď nám na Alze velkou objednávku zaplacenou předem na skládaný počítač, protože to jinak nešlo a vidím to tak, že se celkem načekame. Naštěstí na to nespechame, jednu věc neměli skladem. 

Mironet i smarty byli dražší nebo vůbec neměli, co jsem chtěla, takže ono si člověk moc nevybere. 

Jinak na Alze nám dokonce zaplacené premium členství, a jsem s tím vcelku spokojená, ale já vše beru na dobírku. Teď mi zásilkovna zmotala dost drahý balík, pár dní ho dokonce hledali, ale tím, že jsem to neplatila předem, byla jsem vysmátá. 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 26. června 2026 08:20

Fakujem, pracka uspesne namontovana !!!

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 26. června 2026 08:21

A hned dalsi dotaz.

Prosim, mate niekto skusenost s elektrickou kefou na vlady? Trebars ionizacnou, parnou, akoukolvek?

Velmi nad niecim takym uvazujem.

Online barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 26. června 2026 13:29

notna 

Do Datartu už nikdy, co mi prodali nefunkční noťas a při každý reklamaci tvrdili že je naprosto v pořádku (aby pak skončil na výměně harddisku)... prostě NE, i kdyby byli poslední na světě.

Na druhou stranu na dobírku nakupuju tak v 90% - podle mý zkušenosti je pak dodací lhůta kratší (no aby ne když chtějí ty prachy) a balíček se ani "neztratí" nebo nepřeloží do jiný výdejny (dle stupně lenosti šoféra), protože upozorňuju předem že si ho v tom případě nevyzvednu.