999 teda samý fešný ženský![]()
Výstavy
Ještě jednou děkuji @999 za včerejší provedení výstavou, a všem za super setkání ![]()
To bylo tak super včera!! Mrzí mě ta hospoda, ale jsem ráda, že jsem stihla aspoň tu výstavu. Díky 999 za odborný výklad, byl to zážitek :)
Bylo to fajn, me zas mrzi, ze jsem nestihla vystavu. :)
999 občas mě mrzí, že nebydlím blíž k Praze a tohle je zrovna ta chvíle :-)
999 teda baby vy ste vsetky tak sik a vyzera ze fakt bolo super. Teraz ma mrzi ze sa mi to nedalo nejako usporiadat. ![]()
Bylo to opravdu fajn a pokud to bude jen trochu mozne, priste dorazim zase! Dekuju 999 za super zajimavy vyklad a moora a continuity za to, jak se vesnicana v Praze ujaly, uplne me to dojalo
A jsem hrda, ze se nam podarilo vysat hospode gin!! ![]()
Jsem ráda, že se vám to včera líbilo, bylo to moc fajn. Pro mimopražské - Praha není daleko, včera tu byli zástupci Hradce Králové, Olomouce, Brna...:-). Zase něco podnikneme, od září by se měly otevřít dvě velké odložené výstavy - můj oblíbenec Mikuláš Medek ve Valdštejnské jízdárně a Rembrandt v Paláci Kinských, to si nemůžeme nechat ujít :-).
Garfie Zato led jim zbyl!![]()
999 to musela byt super akce ![]()
Garfie Ty jsi mě zase dojala těma japonskejma ponožkama. Vždycky, když si je budu brát, tak si na tebe vzpomenu :-).
Sweet Potato Ja jsem ovsem delala, co jsem mohla!! ![]()
999 Ani nevis, jak jsem byla rada, ze jsem jeste jedny vyhrabala! ;-)
Garfie Sweet Potato jj,![]()
nejlepším přítelem barmana je led
continuity Zvlast kdyz zvolna dochazi gin, co? ![]()
Výstava byla výborná, k uspořádání nemám připomínky (leda jednu drobnou k popiskům), ležící Kristus cajk, osvětlení se mi líbilo... výklad 999 super, zajímavej, díky!
Hospoda příjemná (ehm, až na ten zákaz kouření i na dvorku!) a jídlo moc dobrý!
Hlavně jsem ráda poznala i dosud virtuální členky - jen tak dál! ![]()
999 tedy na Medka s výkladem bych tuze ráda dorazila!!!!
Vilemina Budeme se těšit :-).
Jsem ráda, že se vám to včera líbilo, bylo to moc fajn. Pro mimopražské - Praha není daleko, včera tu byli zástupci Hradce Králové, Olomouce, Brna...:-). Zase něco podnikneme, od září by se měly otevřít dvě velké odložené výstavy - můj oblíbenec Mikuláš Medek ve Valdštejnské jízdárně a Rembrandt v Paláci Kinských, to si nemůžeme nechat ujít :-).
už se těším!
Moc mě mrzí, že jsem to nezvládla..
mmám teď poněkud hektické dny..
Snad příště. Moc vám to přávidím. ![]()
999 Tyjo, podle fotky super sešlost!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY