Vtipy
Mutziputzi ok, asi jsem blbá, ale co je na tom vtipného? ![]()
Hezký! ![]()
Jiná Realita Ze on neni jediny docent matematiky mezi delniky?
ziginka no tak jsem to pochopila, ale právě na tom nevidím nic vtipného
proto myslím, že vtip musí spočívat v něčem jiném?
Jiná Realita vtipné zřejmě mělo být to naznačování že mezi dělníky tehdy infiltroval nejeden docent. víc za tím fakt nehledej
viktorka_od splavu ok, takže nejsem blbá, jen suchar ![]()
Jiná Realita viktorka_od splavu šiš tak neni to řáchanda jak tady vod Macika, ale mě to úsměvný přijde, absurdní až humorné neasi
Mutziputzi někdy holt na sofistikovaný humor nemám den, no

Jiná Realita protože tenkrát za komančů to tak bylo. Vzdělání nemělo hodnotu, daleko líp se měli zelináři, pinglové, veksláci a spol. Intelektuálové byli podezřelí a potenciální nemakačenka, protože nepracovali rukama.
Asi to pochopí líp ti, kdo to zažili ![]()
Mutziputzi hm. já a) pamatuju tu dobu b) měla jsem jeden nepříjemný výstup kdysi s panem profesorem, kterej mě obvinil že tyju z jeho mozo.. ehm, geniality, páč se mám jak prase v žitě jako řadová zaměstnankyně jedné finanční instituce
takže jo, jako vtip dobrý no.
Dadoo no to ano, to je pravda, ale dělník v loděnici není vekslák. prostě ten vtip uplně nesedí, resp. je možná poplatný době vzniku, kdy se kritizovat mohlo, to ano, ale hlavně konstruktivně soudruzi!
viktorka_od splavu Jj, úplně nejlepší je začít nějaký vtip pitvat a dokazovat, že v něm něco nesedí, že to přesně takhle vůbec nebylo. To je na tom potom asi to nejvtipnější. ![]()
Mně ten vtip přijde fajn. Takovej hořkej, jemnej humor.
Šmajrá, pitvat vtip. Ti ostatní profesoři v té loděnici přece nebyli ze svého rozhodnutí!
Jiná Realita Ten obrázek je strašný, fuj.
Něco pro geeky
Ještě jedna a jdu spát, co mě fakt rozsekalo byl legacy kód https://blog.toggl.com/seven-levels-developer-hell/
continuity oba skvělý!![]()
a jeden olympijský:
Ahoj holky, co to tady děláte?
- Hrajeme Wimbledon...
- Aha a můžu si taky pinknout?
- Ty ne, Ester!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje