Berta Tak to je výborný!
Vtipy

Hodilo by se mi číslo na toho instalatéra ![]()

Berta
... ten se mi líbí.

Berta Hahaha, to je presny!

takže to není jen můj dojem, že chlapovi něco řeknu, ono to šrotuje, pak zabliká kontrolka "žena něco říkala", a on se zeptá, cože co? ![]()
Jiná Realita vynech to "ono to šrotuje"
Pamtuješ V hlavě?![]()
Sweet Potato jo!!! ![]()
Jiná Realita mě teda vždy nejvíc dostane, když se chlap zeptá co? Ale za chvíli, než to stihnu zopakovat, tak odpoví, to znamená, že to slyšel a ví, o čem je řeč, jen se prostě zeptá Co?!
Tohle mám ale někdy taky, musím se aktivovat.
Berta to delam taky
proste mi to v prvni chvili nedojde, musi to zasrotovat v hlave nez mi docvakne. Taky obcas slysim neco uplne jinyho, na jednom tabore vedouci rekla kamaradce sedici pod otevrenym oknem:”Sarko, zavri okno” a ja slysela:”Sarko, pozor hovno” a desne se divila, ze se kamaradka v klidu zvedla a zavrela okno, ja bych na jejim miste okamzite zaletela pod stul uhybajic pred tim domnelym leticim vykalem.
Berta Já se už občas nejdřív zeptám "Můžu na tebe mluvit?" protože mě fakt nebaví opakovat a znovu vysvětlovat. Když ho nejdřív zapnu, je to jednodušší.
Friga to já občas zahlédnu něco jinýho - tuhle jsem v obchodě zahlédla nápis smrtící náramky. Mozek vyhodnotil fail a přepnul na smrdící náramky - hm, to taky nebude ono...teprve vědomé přečtení odhalilo svítící náramky ![]()
Jiná Realita mě teda vždy nejvíc dostane, když se chlap zeptá co? Ale za chvíli, než to stihnu zopakovat, tak odpoví, to znamená, že to slyšel a ví, o čem je řeč, jen se prostě zeptá Co?!
Běžná záležitost. Až na to, že jsem to já, kdo se ptá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje