Sweet PotatoKeď som to pozerala na počítači, musela som takmer úplne zažmúriť oči a skúšať to viackrát, aby som to videla, keď som to skúšala na mobile, tak to išlo ľahšie.
Otáčanie misiek minule mi nefungovalo vôbec.
Sweet PotatoKeď som to pozerala na počítači, musela som takmer úplne zažmúriť oči a skúšať to viackrát, aby som to videla, keď som to skúšala na mobile, tak to išlo ľahšie.
Otáčanie misiek minule mi nefungovalo vôbec.
Kokoska Ježíše! A to divnoauto je levý oko. Mně se tam objevil třeba při scrollování na telefonu, když ten obrázek už je v mém zorném poli, ale ještě se nedívám přímo na něj.
Kokoska Mně jdou všechny tyhle optický triky jen na mobilu. Na PC marná snaha;-)
Taky bych řekla, že jsou to mobilové hrátky.
Mně obvykle stačí sundat brýle ![]()
kdyby to bublifuk nenapsala, tak to nevidim!
hele a co ten červenej baret nebo co to je? neni to Che Guevara?
Narazila jsem na vlákno vtipů o chuckovi Norrisovi

Vtipy o Chuckovi miluju
continuity oci jsem privrela, prece je to tam napsany, ne?
Musela jsem se na to podivat na mobilu, na tabletu fakt ani tuk.
andulka01 Sweet Potatozrovna jsem narazila na něco k těm autům. ![]()

Pinot Noir No to teda! ![]()

andulka01 že se fakt na všechno najde vtip ![]()
andulka01 to je dobrýý![]()
Jeden nekorektní na muže.

continuity oci jsem privrela, prece je to tam napsany, ne?
Musela jsem se na to podivat na mobilu, na tabletu fakt ani tuk.
Nic si z toho nedelej, ja taky nic! Na me obecne tyhle veci moc nefungujou.
MP Marge ja jsem byla zvedava, co uzasnyho mam videt ![]()
Kokoska No ja taky, tak ted doufam, ze se nad nami nekdo slituje a rekne nam to ![]()
Kokoska Hm. Tak nic takoveho nevidim ani nahodou. Akorat si ted asi par lidi mysli, ze jsem blazen, protoze aedim v aute na parkovisti u gynekolozky a pitvorim se do mobilu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.