Pomuze napoveda, ze hadi hlavicka ma neco co maji hadi a ne zelvy? :D
Vtipy
Ahaa, no konecne ho mam..!!
žluťásek Jo, Grafický odpad je mazec. Nejčastějším prohřeškem je nevhodné zvolený font co neumí český písmenka. No a včera jsem koukala na webovky velevážené advokátní kanceláře mého exmanžela a co bys řekla, má to tam! To má za to, že je kolenovrt a fonty nekupuje ![]()
andulka01 no vidis a ja zas nechapu, co je na arialu spatnyho, ze musite vsude furt cpat nejaky spesl fonty![]()
viktorka_od splavu Na Arialu nic špatnýho není, teď ho zavádím do firmy. Jde o ty český sady v kreativních fontech, když tam není, tak se třeba "ě" propíše jiným fontem. A to vypadá hodně blbě, to je fakt typofail jak kráva. Ale lidi to neviděj, no. Ostatně slavná knihovna v Týništi nad Orlicí je zářný příklad.
andulka01 no to ja vim o cem je rec, jen ze nechapu tu kreativitu, dala bych vsude ten arial;-)
viktorka_od splavu Ale zase je spousta opravdu krásných fontů, byla by škoda je nepoužívat - to by pan Hlavsa nebo Týfa radost neměli :-) Nicméně s rozmyslem no.

Catherinne nene... ![]()
![]()
pokud jsem sem už dávala, tak se omlouvám

Jiná Realita kluci od letadel se doteď nevzpamatovali z toho dezinformačního tweetu Volného.
Muž seděl, četl si nějaké diskuze a nevěřil svym očím.
continuity já si pořád představuju, jak piloti vysypávají sáčky s covidem okýnkem ![]()
continuity nechápou, jak je možný, že jim na to přišli, co? :D
Mladší: „Ty rovnice jsi mi asi poradil dobře, Matouš říkal, že to jeho táta počítal stejně.“
Dnes se urodilo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje