Maskovaný pilot na koncertě, to je nuda...
Vtipy
Nedoceněný popelář na ulici ... no vzhledem k mé profesi a aktuálnímu dění si jako to první připadám
berush jedna moje kolegyně je nedoceněný účetní v blázinci, to jsme říkali, že si můžeme v práci dát do podpisu všichni, že nás to přesně vystihuje. ![]()
Tajný poradce v hračkárně. Tak to beru.
Tajný šašek ve školce. Hm, od šaška mám ďaleko, nemám zmysel pre humor a som skôr vážna tvár.
Zbohatlý ředitel na urologii. Dream job![]()
Pinot Noir nedoceneny zahradnik v bordelu. Nic mi neni vzdalenejsi nez byt zahradnikem ![]()
dorota aspoň tě neodhalí ![]()
Kokoska zajímavá volba slova, které ti vadí... to druhé je ok? ![]()
Samantha mne vadi ta profese
Predpokladam, ze zahradnik by dochazel v dobe, kdy by se v onom dome nic nedelo, tak co. Asi by nechodil zalivat kytky do budoaru, kde se zrovna dva smajchlujou?
. Asi by nechodil zalivat kytky do budoaru, kde se zrovna dva smajchlujou?
![]()
Já bych tu práci brala, vyměním s tebou za ředitele a blázinec. Není ovšem jisté, jestli je to ředitel blázince, nebo ředitel v blázinci.![]()
Pinot Noir brala bych to druhe. Mela bych klid, obcas by me osprchovali, mozna i do parku na vychazku pustili, nikdo by po mne nechtel obed ve 12.45, ktery by si prisel snist ve 14.27...
Sweet Potato hm... ze bych to jeste zvazila? Posledni dobou mam pocit, ze by se nejaka ta dira, ehm, zahon, hodil ![]()
Sweet Potato hm... ze bych to jeste zvazila? Posledni dobou mam pocit, ze by se nejaka ta dira, ehm, zahon, hodil
Škoda že nemám kde zahradničit. Včera jsme montovali - rukou společnou a nerozdílnou - malou poličku...
barbucha spolecne prace jsou nebezpecne, ale chapes, ze vyrizuju pro nej e-poukaz (objednej, vyzvedni, dovez...) a jeste remca, ze jsem urcite prinesla neco jinyho, nez v tom QR kodu bylo?
To bych v klidu odsouhlasila. Jo, celý špatně! Že sis to neobjednal sám, taková škoda! ![]()
Vládní prostitutka v trafice. Kdo z Vas to ma![]()
![]()
stes Tvrdík ..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články