![]()

![]()

To mi připomnělo kamarádku, která kdysi přišla pohlídat mého syna a nabídnuté pantofle odmítla se slovy : "je zdravý chodit bosa" ... v dětským pokoji už si to nemyslela ![]()
tv A kolejnice od vláčku, taky au :( Ty dětské pokojíky jsou normálně riziková zóna!
30 myšlenek psa, než vás ráno vytáhne ven:
1. "No samozřejmě chrápou. A to už je pět ráno!"
2. "Budu na ně čumět, dokud se nevzbudí."
3. "Když budu stát dost blízko, tak ty oči otevře."
4. "Já mám času dost...."
5. "Smrdí mi z huby, coo? Máš mi čistit zuby."
6. "Hm, ta je fakt dobrá, spí jak pařez."
7. "Zkusim toho druhýho, ten furt říká, jak páchnu."
8. "Ten taky spí jak poleno, proč se nevyspěj přes den jako já?"
9. "Nasadim těžší kalibr - olíznu ho."
10. "Počkej, neotáčej se ke mně zády!"
11. "Jak jako, ještě pět minut?! Ani omylem, kámo."
12. "Víte co, tak já v tom případě chci bejt v tý posteli taky."
13. "Ta je ale měkoučká…"
14. "Jak jako, padej dolů? Aby ses nepo....., když seš v práci, tak tu chrápu furt, ani o tom nevíš."
15. "Joooo, tak polštářem ty na mě? Tak já ti ho rozcupuju!"
16. "Tahačka o polštář? Super! Nooo Bože, tak si ho nech, hlavně, že jsi se vykýbloval ven z tý postele."
17. "Tak jdem ven, jdem ven, jdem ven!"
18. "Vy si jdete ještě dělat snídani?!"
19. "Tak jo, ale budu tady sedět, dokud něco nedostanu!"
20. "Ty jsi mi fakt hodila kus blbý mrkve? Tak já ji tady rozmatlám po podlaze, aby sis to příště rozmyslela! Chci tu šunku, kterou se láduješ! Má někdo další takhle lakomý páníčky?"
21. "Jdu na ně čumět, jak jedí, ať to urychlim. Chce se mi čurat."
22. "Ty se v tom hnípou, to snad není možný."
23. "Stejně mě má radši než toho velkýho. Jsem chlupatej, roztomilej a nemám blbý hemzy na její kamarádky."
24. "Že bych si trochu učurnul? A mají po klidný snídani, muhehehe.... A už se hádaj. A teď už kurňa pojďte ven!"
25. "No moment, vy dva se usmiřovat nemusíte! Ne! Zpátky do postele ne! Já se z nich picnu. To je nejmíň na dalších 20 minut, tohleto! No… možná na 10 min. Už to není, co bejvalo. Jdu na ně čumět, třeba to urychlim. To je fakt ne-chut-ný. Že jim to není blbý, že na ně koukám. Nemohl bych z toho mít nějaký šrámy na duši, z tohohletoho? Jdu radši pryč, tohle je ponižující pro nás pro všechny."
26. "A hele! Oni nechali tu snídani na stole! Pořádně vylízat talíře, a nemusej to ani dávat do myčky. Jéžiš, já dostanu na prdel... Ale stálo to za to."
27. "Vedle už to vrcholí… Měli by šetřit síly, až zjistí, že jsem jim sežral snídani."
28. "Ne dobrý, zjistila to ona. Jeeežiš, ta kouká vyčítavě.... Ještěže je mi to úplně jedno."
29. "No ne… ona mi ještě nasype granule! To je taaak nevýchovný! Copak já se vůbec můžu chovat slušně? Ne, nemůžu."
30. "Téda, dneska ráno dobrý. Ještě něco sežeru venku a bude to fakt super den! A tak mě napadá, že už jsem dlouho nezdrhnul? Musím je udržoval ve střehu."

Pôvodne som to chcela dať do CJSDK, keď tam zrovna valí debata o pošťákoch, ale sem sa to hodí viac... takže nerobme si ilúzie, že je to niekde lepšie - nie je ![]()
https://videacesky.cz/video/waiting-for-a-package-foil-arms-and-hog
Wanda von Dunajew
Přesnéééé
Ještě si to pamatuju. A pokaždé, když něco objednávám, děkuju nebesům za norskou poštu, jak já ty kluky ušatý spolehlivý miluju! Na tohle už bych fakt neměla nervy.

barbucha To vůbec není vtipné. Kdyby jen 10, i traumátka ze školky umí!
Taky jsem chvíli váhala... ale nakonec jsem se přece jen i pousmála ![]()
úplne presne...
domenica
Ten uz jsem nekde videla, ale pobavilo me to znovu.

Garfie lol, to je mile
Garfie ale už asi taky staršího data ...:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.