Aranel Jsem si s pár šedivejma vlasama dávala henu, bordó odstín, a ty moje původně hodně tmavě hnědé vlasy chytly jen takový červenavý lesk, kdežto šedý byly do svítivě rezava, takže vznikl takový hnědočervený melír :-)
Jaký účes.?...
Evaeva no abych nekacala, v lete jsem v tom asi mela par promelirovanych praminku, tak zas tak uplne prirodni to asi nebylo
. Ale do pravidelne barvy na celou hlavu se mi nechce, no
Gatita mně se ta barva moc líbila, klidně bych zůstala u toho melíru. Na těch světlejších ty šedé nejsou moc vidět.
Isca Hmmm, ale to by mi asi neslušelo, jsem zimní studený typ
ale bude to asi ten princip.
pridavam svou fotku sedivych vlasu, uz jich mam opravdu hodne, ale ve svetlych vlasech to vypada prirozeneji, aspon doufam (ostrihat uz potrebuju, ale nejsem schopna se objednat)

gtea Přestala jsem se barvit nějak v cca 36, už ani nevím. Šedivých vlasů jsem měla dost, ale z dálky to nebylo poznat, jen zblítka. To mám tak i teď. Pro mě osobně bylo horší vidět odrosty než mít přiznané šedivé vlasy, i když jen pár. Podle mě není důležité mít většinu šedivých, jak tu zaznělo. Ale tak i v tomto platí, že každému se líbí něco jiného.
U mě to probíhalo tak, že mi kadeřník zkontroloval, zda ty šedivé nemám jen v určitých místech. To se prý stává a pak je hlava flekatá. To jsem naštěstí neměla. Pak začal dobarvovat odrosty tak, aby se to trochu vymývalo a ten přechod nebyl tak náhlý. Po nějakém čase jsem se nechala ostříhat na krátko a už nedobarvovala. Vypadalo to přirozeně, žádný tvrdý přechod mezi barvou a šedinama.
gtea Přestala jsem se barvit nějak v cca 36, už ani nevím. Šedivých vlasů jsem měla dost, ale z dálky to nebylo poznat, jen zblítka. To mám tak i teď. Pro mě osobně bylo horší vidět odrosty než mít přiznané šedivé vlasy, i když jen pár. Podle mě není důležité mít většinu šedivých, jak tu zaznělo. Ale tak i v tomto platí, že každému se líbí něco jiného.
U mě to probíhalo tak, že mi kadeřník zkontroloval, zda ty šedivé nemám jen v určitých místech. To se prý stává a pak je hlava flekatá. To jsem naštěstí neměla. Pak začal dobarvovat odrosty tak, aby se to trochu vymývalo a ten přechod nebyl tak náhlý. Po nějakém čase jsem se nechala ostříhat na krátko a už nedobarvovala. Vypadalo to přirozeně, žádný tvrdý přechod mezi barvou a šedinama.
Tak to je ideální proces, ale ne každej to tak bohužel má.baltik světlý vlasy mají výhodu, to je prostě fakt
Mám to teď takto, pořád víc černých než šedivých. Líbí se mi to a jsem spokojená. Musela jsem chodit na barvení odrostu každých 6 týdnů. I tak mě to štvalo, protože na hladko jsem mohla foukat tak 14 po barvení, pak už to bylo vidět. Ve vlnitých se to schovalo líp. Jak začnou být odrosty vidět, přijde mi to horší než ty přiznané šedé. Ale chápu, že někdo to má naopak.
Omlouvám se, jestli to bude obří, neumím to zmenšit.

notna hrozně záleží na celkovém stylu, jak se člověk oblíká, upravuje, jestli jsou vlasy rovné, vlnité, jaké má charizma,...
notna přesně, nedá se to paušalizovat
..tyjo, jsi taková krásná Divoška!![]()
Ja mám desivých vlasov už dosť, problém je, že na ne veľmi zle chytá farba (či už domáca alebo od kaderníčky), vždy sú svetlejšie ako zbytok a do troch týždňov je to vymyte. Tiež uvažujem čo s tým, mne sa tie šediny nepáčia a vyzerám neupravene.
Jak začnou být odrosty vidět, přijde mi to horší než ty přiznané šedé.
Vidím to stejně.
Ale mám těch šedých trochu míň, nevypadá to IMHO tak hezky.

gtea No vidíš a mi to připadá, že máš vlasy moc pěkné i s těmi šedinami.
gtea krásné vlasy, nic bych neřešila.
Ja sem dam co mi vyrostlo po chemosce a co mam ted. Sedy nikdy.
A smaznu to tak za 10 minut.
Luna Prosím tě, ty jsi tak krásná, ty můžeš mít na hlavě cokoli!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje