INCOM1 Presne to popisuje kamoska. Nejdriv zili na Hanspaulce a ted maji barak na Hvezde. Jeji muz je celkem za vodou, ale ona je taky cuchta jak ja. Vecne opatlana od deti a tlusta ![]()
Jaký účes.?...
Jos mít tu barák, tak je mi asi úplně jedno co nosím a co ostatní ![]()
Se rehtam. S tema devadesatkama je to presny. Jsem vcera videla holky na kafe v mom jeans, oversized tricko nebo cropped top, bily Nike, takovej ten obojek ala tetovani a hneda kontura na rty included. Pak asi prisly do mody i low rise jeans ha.
0zero7 hnedou konturku uz jsem taky videla (a taky jsem ji nosivala
)
Jak sem @Luna davala obrazek toho Nicka (byl to vubec on?) tak jsem si vzpomnela, ze jsem neco takoveho mela taky! Takovy kratky mikado a vzadu vyholene vecko, nevim, jak lip to popsat. Neco tak, ale jeste trochu kratsi a v mysi barve Hned bych to brala zas, ale desne mi to padalo do oci a taky na to ted nejak nemam odvahu
.

0zero7 neeee hneda konturka ne![]()
Ještě bys ráda brala hnědou konturku... kdybys měla vnučku, takto zřítelnici oka svého a (bývalou) vyslovenou krasavici... kterážto krasavice začne najednou chodit ve vodrbanejch černejch hadrech (zdroj: pravděpodobně kontejner pro charitu), vlasy nabarvený havraní černí incl., oči si rámuje tlustou černou linkou a používá i černou rtěnku - aby to celý voživila obočím na červeno!
![]()
barbucha to je normalni, ona z toho vyroste. Ja kdybych nezničila vsechny svy fotky, tak by ses docela pobavila. A jak jsem dnes uplne cosacky normcorova.
To doufám... a snad se taky dostane na ten výtvarnej gympl kam chtěla jít - když jsem ty školy šmírovala tak jsem tam viděla pár podobnejch zjevů, že by tam celkem zapadla
a snad by jí tam při výuce estetiky i leccos došlo ![]()
Ale je to asi rodinná kletba, já taky chodila v pytli od brambor a v důchodkách a z vlasů mi visely korálky... žádný sexííí voblečky mi nesměly do baráku. A moje babička asi taky po nocích plakala ![]()
barbucha tak to voboci to musi krasne vozivit![]()
Překrásně! ![]()
barbucha já tak chodila taky, kromě toho cervenyho obočí. Ještěže v ty době ještě neletelo tetování, jinak bych byla asi poměrně dost pokerovana. Ta černá mi sice zůstala, ale v umirneny formě.
To přejde.
barbucha
přece nebude celá černá Ve svém věku má nárok, z toho vyroste.
barbucha nechci tě děsit, ale mně to zůstalo ![]()
Já vim
Ale černá ti sluší - a nemáš červený obočí ![]()
barbucha Když jsem viděla osazenstvo Sklářské průmyslovky v Kamenickém Šenově - a že je to díra světa - mohlo by být hůř:)) Ale umělci mají nárok, ne?![]()
barbucha Korsičanka jo, umělci, u nás to byla šperkárna
. Těšila jsem se, že si podobně ulítlé věci užiju s dcerami, a nic. Podhol jsem např. navrhovala, dcera na to má dobré vlasy. A když teď přišla, že potřebuje brýle, tak jsem volala - hlavně nic usedlého, pořádný úlet si kup
. Však kdy, když ne v tomhle věku?
Mirka Klidně později
Já propadla kérkám až po 45 letech
A blázniviny jsem začala radostně nosit po revoluci (ve 34), do té doby jsem si je vyráběla a šla na mě na školství jedna stížnost za druhou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje