Catherinne to zni dobre
Jaký účes.?...
Lamicka bohužel ne, když je chci narovnat nebo pricetne zvlnit, je to děsná práce.
Kora pokud umis z tamtoho udelat sama to co vidime na fotkach, tak jsi neuveritelne sikovna
Catherinne krasna prace![]()
...tak to jsi teda ale frajerka, co s vlasy umíš!![]()
(prozradíš postup a své oblíbené přípravky, prosím.?.)
Miru viktorka_od splavu pokud chci narovnat tak foukam přes kulatý kartáč co to jde a trochu dozehlim. Vlnité prostě nechám uschnout, naplacam olejicek a občas promackam. Jenže ono to schne tři hodiny. Ale nakonec stejně skončí v culiku nebo nějakém drdolu. Přípravky běžné drogerkove. A tady jako důkaz, stav před a po.![]()

Kora I ty kudrlinky jsou pěkný! ![]()
Kora - to jsi fakt dobrá, to musí být dost práce, taky jsem si myslela že máš rovný vlasy.
super!![]()
...to je to, co říkám, že to jde. Neměl by být holt člověk pohodlný a musí vychytat přípravky, co sednou![]()
Kora Ach, ty jsi ale pěkná kudrlinka.
Kora to je teda super. a nevyresil by to schnuti difuzer? pouzivam dle navodu Lenky pardon chyba:-) Terezy Vlasakove na youtube (shora, ne odspod)
viktorka_od splavu jo to se chystám zkusit
Kan daruji, poštovné zdarma ![]()
viktorka_od splavu herečky Lenky Vlasákové?
Nic mi to na youtube nenašlo
vanilka tipla bych, že viktorka_od splavu myslela Terezu Vláskovou a tohle video
vanilka jee pardon, jasne ze Terezu, opravim!
šikovná, už jí tady poslouchám ve sluchátkách
viktorka_od splavu Používala jsem difuzér kdysi v pravěku, když jsem měla trvalou, neumím si představit, jak by se vůbec používal odspodu?
Sweet Potato das hlavu dolu a do difuzeru naberes vlasy od konce a priplacnes to cely k hlave? aspon tak jsem to delavala ja...
viktorka_od splavu Já teda difuzér používám od kořínků a konečky na úplně poslední dosušování, u hlavy mi to schne nejhůř a dělaj se mi lupy, takže se snažím prvně vysušit pokožku.
viktorka_od splavu Tak to mne nikdy nenapadlo. Naštěstí. Už tak ta prstýnková trvalá byla skvost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje