prďola technicky líh by na výrobu dezinfekce použit nešel? V garáži bych možná nějaký zbytek našla ...
Podpora za časů korony
KonečněTady šel
určitě by bylo lepší kdybys napsala složení, jen kvůli informaci, s čím je smíchaný. podstatná je lihová složka v aspoň 70%
prďola Myslíš, že se dá k dezinfekci použít i líh do biokrbu
? Myslím, že něco takového máme. Ale další složky (glycerin, peroxid ...) ty už stejně nikde nejsou, že?
barbucha V pátek vezu kočku pod kudlu v osm ráno, vyzvedávám v šest večer. Takže dvakrát. A klidně to můžeme předat v čekárně veta Delta klinika.
prďola a ostatní: ráno na devátou jezdím trasu Hodkovičky - Braník - Nupaky, zpět okolo čtvrté. Cestou odpoledne můžu udělat zajížďky nebo nějaký rozvoz materiálu.
Sweet Potato možná bys mi daleko nejlíp pomohla jako koordinátor, to už nestíhám.
andulka01 nepojedeš někdy prosim do Stehelčevsi kolem letiště?
Nasla jsem několik let prošlou 100ml lahvičku peroxidu vodíku. Jsem prd chemik, nevím jestli to vadí, můžu nějak předat.
continuity Pojedu, ale až v pondělí nejspíš.
A ja jsem z Ostravy:(
andulka01 jakmile budu mít přehled o všech lokalitách, tak zkusíme domluvit distribuci 1. várky ![]()
a Sweet Potato jako koordinátor se už jednou velmi osvědčila!
stačí, když se nebude omezovat jen na to "jabko" ![]()
andulka01 pokud tou dobou nebudu zas v karanténě kvůli muzi, to můžeme udělat v pondeli. Vzala bych si klidně i kytky, někam i dojdu abys nemusela zajíždět až k nám.
Dám vědět, musi se to rozlousknout nejpozději v sobotu ráno. Zatím je to každou hodinu jinak.
rasaNori do Ostravy budu posílat, doplním to do dezinfekčního vlákna ![]()
prďola diky jsi poklad![]()
continuity tam hlavne zalezi, jestli je nacatej.
prďola nemám glycerín, skúsim objednať,ale mám cetearyl alkohol, ten by mal tiež fungovať ako zvlhčovač, nie?
Lama_z_Lana jj, byl otevrenej. V takové ty lahvi s kapacim uzávěrem. Takže to můžu vylejt?
slniecko na cetearyl alkohol se vykašli, to bys musela zahřívat a to by asi nebyl nejlepší nápad ![]()
![]()
pokud neseženeš glycerin, normálně si jen po dezinfekci namaž ruce
continuity no po nekolika letech je ta pravdobnost, ze uz je to jenom voda dost vysoka, ale ted nevim s tim kapacim vickem technologicky, jestli to necemu brani nebo je to jen aplikacni zalezitost. Pokapej neco organickyho, jestli zasumi
pac mangsnistan a kys. sirovou na overeni peroxidu doma jen tak nikdo nema predpokladam nic jinyho me z hlavy nenapada.
continuity dej mi do SZ odkud jsi. Předání může být bezkontaktní, to vymyslime.
prďola ok, zatiaľ mám len objednaný. Takže miesto toho do zmesi pridám viac vody.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.