RoSa perfektní!
v rámci hromadné SZ zkusíme dát dohromady možnosti předání, pokud se bude jednat o Prahu, a navrhnete jak si předáte - můžeme se tak domluvit?
Podpora za časů korony
continuity já se hlásím - jsem osvědčenej a důvěryhodnej depozitář
Jo to určitě, eště nám tu dezinfekci vychlastáš ![]()
Hele ale fakt, dyk to může někdo přebrat pro určitej okruh... to neposílej, je to kravina. Tady máš Rosinu a mě, další někdo kolem Anděla/Smíchova by se eště našel...? nebo v centru někde...
Hlavně kam seš ochotná dojet sama v rámci Prahy (nevim kde bydlíš, odkud na srazy jezdíš). No nebo jestli se ti nechce vůbec nikam? Ale tu poštu bych viděla až jako poslední možnost.
barbucha pohybuju se teď na P9, tj. třeba můžu odskočit na Prosek a předat.
Aha... tak to by chtělo někoho z tý oblasti
Ale můžu dojet někam metrem třeba (netušim kam/jestli na devítku jezdí, ale naštuduju), a do konce týdne někdy kolem druhý? Kdyby ti to vyhovovalo... vzala bych zásilky pro pětku a přilehlý okolí. Jinak se můžem na dalším domluvit v sz, dej návrhy...
prďola
Si super!
nene, to si pleteš s relikvií... u mě se uchovávaj předměty, dokud je někdo nepotřebuje - jakože dobře zaparkovaný
barbucha jo urážet, to by ti šlo! ![]()
a taky bych to mohla hodit holka hnědooká , jezdívám tam tudy /teda jestli nezavřou Prahu/
RoSa Ze bych ti pri prebirce gelu predala i rousky pro ni? To by mohlo fungovat...
RoSa Jezis to bys byla zlata!
Solathis Vyborny napad :-)
pokud bych se mohla přihlásit o 1 lahvičku... ❤️
prďola Ja sa hlasim za Anděl/Smíchov prípadne môžem kdekoľvek.
Brněnská iniciativa Pomáháme si 2020, hospodští vaří a rozváží starým lidem jídlo zdarma. Možná někdo víte o nějakém stařečkovi, který by to uvítal.
barbucha pohybuju se teď na P9, tj. třeba můžu odskočit na Prosek a předat.
Já bydlím v Bohnicích a v rámci procházky se nabízím dojít pěšky Kobylisy Prosek, Chabry, Libeň, Letná, Holešovice. Jen dnes tedy jsem v práci do večera, ale čtvrtek pátek bych mohla, páč jsem poslaná z práce domů.
andulka01 Bože já to nestihla, promin promin promin. Onemocnely mi obe deti a ja to tady uplne vypustila a az ted docitam. Boze ja jsem blba.
Vůbec se neomlouvej! V týhle situaci jsem ani nečekala, že přijdete všechny. Zbylé 3 květiny dostaly sestřičky podolské porodnice ![]()
Marbuša Jo, koronakeška ![]()
prďola paktofonika holka hnědooká Solathis Pohybuji se pravidelně Praha 4, Praha 2 - Nupaky, pojedu i k barbucha , jezdím autem, takže můžu sloužit jako kurýr i do jiných částí Prahy. Ať zbytečně nejezdíte MHD.
andulka01 To by bylo skvělé! Hele, co se domluvit, ty řídíš, já vybíhám z auta a předávám? Mám čas. (Benzin platím)
clothilde Zdravím do Holandska. Ani nevím, jak tam na tom jste?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.