No přesně, kde je odkaz na e-shop?!
Podpora za časů korony
Garfie viktorka_od splavu Já se teda přidám, že s masem z Rohlíku žádný problém. Můžu říct, že tam nakupuju úplně od založení 2x týdně a u nás moc jídla bez masa nejsou jídlo, takže masa opravdu hodně.
Aranel eshop nie je musite prist osobne
rasaNori tak jistěže potřebuješ kdouloň ![]()
barbucha Tak na Náplavku nezajdem. Včera večer jim Praha 2 zrušila příslib prostoru. Takže pěstitelé maj narychleno, zelináři vykrechtovali zeleninu a nahrnkovali sazenice, kuřecí pán pozabíjel a připravil drůbež... a co? Můžou to rovnou poslat do kompostu. Sprosťárna neuvěřitelná.
andulka01 ![]()
a důvod jako jakej???
barbucha Tak na Náplavku nezajdem. Včera večer jim Praha 2 zrušila příslib prostoru. Takže pěstitelé maj narychleno, zelináři vykrechtovali zeleninu a nahrnkovali sazenice, kuřecí pán pozabíjel a připravil drůbež... a co? Můžou to rovnou poslat do kompostu. Sprosťárna neuvěřitelná.
Co to má bejt?! A důvod? Asi se vymluvěj na koronáč... to je bída teda. Já už s tím počítala! ![]()
barbucha no oni to bude tym ze obchod a spracovatel masa je jeden majitel je to rodinna fitma a velmi si potrpia na kvalitu a nepokazia si meno. A maso nemame balene ale kazde rano cerstve aj melieme iba na poziadanie a pred ocami zakaznika. A parky su z masa a bez muky tak ako vsetky vyrobky su bezlepkove.
Reklama je v pořádku, akorát mně je platná jak mrtvýmu zimník! Přitom bezlepkový párky atd. bych brala všema deseti!!
Je pěkný pracovat v podniku, za kterej se nemusíš stydět ![]()
barbucha
je pekne pracovat tam kde ta to bavi
To taky samozřejmě ![]()
andulka01 to je strašný ![]()
andulka01 Tak to je drsný!! Sprosťárna fakt. ![]()
andulka01 Hrozný. Typický příklad toho, jak úředník rozhoduje o něčem, o čem nemá ani páru. K tomu stačí sand jen minimální všeobecný rozhled, aby věděli, že na trhy se nechystaji v sobotu ráno ![]()
eM barbucha Garfie notna Pinot Noir Oficiální důvod: Náplavka je důležitý komunikační prostor a tedy nelze na 6 hodin vymezit prostor se dvěma vstupy pro regulaci počtu návštěvníků.
To, že nahoře je širokánský chodník, to, že loni na jaře to šlo přesně takto udělat, to asi nikoho na magistrátu nezajímá.
andulka01 Kde se to dá najít? Na webu Prahy 2?
andulka01 Komunikacni prostor
To je zas ten svezi smer, co tam vytlemi zahradky do silnice, pak zakaze auta uplne, protoze vsichni povinne na kolobezce nebo bicyklu? Nic proti cyklistum nemam, ale tyhlety nazorovy a politicky proudy, ktery prece jediny vedi, jak spravne zit, to je jenom jina forma pekla.
Darya Tak uz se asi zblaznili uplne vsichni. Nebo je to jen zaminka, aby se to nekonalo.
Sweet Potato Nehledala jsem zatím, mám jen zprávu od pořadatelů trhu.
Darya Praha 2 bohužel dlouhodobě usiluje o převzetí pořádání trhů na Náplavce (stejně jako na Jiřáku). Je to neuvěřitelně lukrativní prostor. Spolek Artefakt si hodně vybírá a pravidla pro prodejce jsou dost striktní (sezónnost, lokálnost, výjimečnost). Už před pár lety se podepisovala petice.
Právě jsem mluvila s Gardenistou, je v kontaktu s ostatními prodejci - paní řeznice (70 let) mu volala, že neví co má dělat, zabila a oškubala kuřata, kachny, slepice a teď kouká na hromadu masa a brečí. Ta drůbež mohla v klidu další týden pobíhat po dvoře. Normální zmar, strašný, strašný.
andulka01 i kdyby to mělo jakýkoliv důvod, přece se to nezměnilo během dnešní noci. Proč to teda nevyhlásili dřív?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.