mirajo Prý rotačně od 3.5., pokud budou nebesa, pardon čísla, příznivě nakloněna.
Koronavirus
Sweet Potato Snad bude Perun pro ![]()
mirajo Žáci druhého stupně by se do škol mohli vrátit 3. května, a to rotačně v krajích, kde bude menší výskyt viru. Premiér naznačil, že by se školy a školky mohly otevírat i podle jednotlivých okresů.
dnes na idnes
Rotačně? Takže by ve škole byli necelý měsíc, než budou prázdniny?![]()
Prosím vás, můžete mi vysvětlit, k čemu se dvakrát týdně testujeme, když stejně musíme mít respiratory?
Na kontrole v IKEM delali tchanovi kontrolu protilatek po ockovani(uz 2m je naockovany) a nema zadne:( je po transplantaci a pry je v takovym pripade sance na vytvoreni jen 15%...achjo
711990 ona se asi v souvislosti s transplantací tlumí imunita?
moora jj presne z tech duvodu to je. Nejak nam to nedocvaklo, ze to ma vliv i na ockovani.
711990 to je na nic:( je nějaká šance, že jiné očkování by mělo lepší výsledky?
Evaeva asi ne, navic on uz blbne, takze hned zacal vykrikovat, ze uz by si tu americkou vakcinu nikdy nedal, jedine Sputnik![]()
711990 hm, no je to blbé, fakt nic moc situace.
711990 Njn, bude brát nějaká imunosupresiva kvůli odhojení štěpu. Kdyby měl covid, PCR potvrzený, tak je jasný kandidát na podání protilátek. Pokud by tato situace nastala, tak ať to jejich podání neodkládá, ideálně do 3 dnů od potvrzení infekce.
Fiction Jj, dokonce na zaklade tyhle informace dostal z IKEMu zpravu, ze kdyby pocitoval jakykoliv priznaky, ma hned volat a maj je pro nej pripraveny. Jsou fakt bozi
(to, ze on by nepriznal ze mu neco je, to neresim, jeho blbost no)
711990 Tak to je fajn.
Rotačně? Takže by ve škole byli necelý měsíc, než budou prázdniny?
Prosím vás, můžete mi vysvětlit, k čemu se dvakrát týdně testujeme, když stejně musíme mít respiratory?
abyste nemohli někoho nemohli nakazit, kdybyte covid chytly(i)...
ma recht Zaloudik
Ahoj. Ráda bych se vám svěřila s průběhem domácí léčby covid. Podle PL mám středně těžký průběh. Nakazila jsem se od manžela (přítel jeho kolegyně z kanceláře měl už týden úřiznaky, ale nebude si přece nechat rýpat v nose, tak nešel na test a milá kolegyně chodila do práce). V kanceláři jich je 12 osob, HO majitel firmy nepovolil, dal jim jen plexisklo před PC. Postupně se nakazili všichni, včetně rodin. Když jsme zjistili první nákazu, nasadili jsme všehny doporučené přípravky a zakoupili oxymetr. První příznaky jsem dostala tři dny po manželovi (nastěstí měl lehký průběh - má nadváhu). Nejdříve jen bolest hlavy a zad, třetí den se přidaly teploty 38°C, kašel, ucpaný nos bez rýmy. Konzultace s PL - léčba symptomatická (Stoptussin, Olynth, na teplotu kombinace Brufen a Paralen - doporučení PL). Teploty trvaly devět dní, poslední tři dny už jsem jen spala. Pak přišla děsná bolest hlavy, motání, špatně se mi dýchalo a hrozný třes svalů i vnitřností (jako po hrozné kocovině - dle PL virový zápal plic (Fortecortin tablety, a ještě něco k inhalování). Nemohla jsem spát - max dvě až tři hodiny denně. Mám úplně vygumovanou hlavu a nedokážu napsat ručně ani seznam na nákup. Vím, jak písmena vypadají, ale některá nedokážu napsat. Před třemi dny se mi přidaly takové tlaky v dutinách, že bychl klidně třískala hlavou do zdi - PL předepsal antibiotika). Prosila jsem ho o něco na spaní, ale moc se mu nechtělo, nakonec mi napsal Neurol - první dávka na noc mě tak sejmula, že jsem v noci nemohla trefit na WC, ale spala jsem v kuse 7 hodin. PL je milý, volá, radí, ale zatím nemá pocit, že by mě měl vidět. Moc vám děkuji, že jsem se mohla svěřit. Matce jsem neřekla, že jsem nemocná, má 77 let a Covid hrozně spatně prožívá, dcerám mám strach něco říct, abych je nestrašila. Děkuji.
abyste nemohli někoho nemohli nakazit, kdybyte covid chytly(i)...
No a kdy nakazit, když se otestujeme v pondělí a ve čtvrtek? A pokud jsme všichni negativní, proč v praci musíme mít respiratory?
Turduspilaris jezis drz se, to je peklo
acylpyrin beres?
Turduspilaris at je brzy lepe ![]()
Turduspilaris No mě to tedy jako stav hodný ke zvážení lékařem připadá![]()
Takhle to bylo se švagrem, pořád klídek pohoda, švagrovi se to nelíbilo tak si vysloveně vyrval kontrolu a pak hned rychlou do nemocnice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY