Klara nevim... ale pokud vláda koupila šunt s třicetiprocentní citlivostí, tak by v zájmu udržení epidemie pod kontrolou bylo skoro lepší hodit si korunou, než jít na antigenní test zdarma ![]()
Koronavirus
Klara myslím, že zrovna antigenní žádnou jistotu neposkytují. Tu kampáň "běžte na antigenní test a pak vesele roznášejte virus celé Vánoce" by měl taky někdo odskákat.
Kokoska různý místa to maj různě, taky mi to dává takhle samozřejmě větší smysl :)
RoSa četla jsem o třicetiprocentní účinnosti i chybovosti, tak nevím, jestli to fakt vychytá jenom ty v ten moment infekční tak mi to pořád přijde o hrozně moc lepší než nic. PCR ti holt zachytí i malinkej zbyteček viru
Pinot Noir nevím no, přijde mi to dobrý aspoň orientačně, i kdyby to zachytilo 30% nakažených tak pokud chodíš každej tejden (a znám víc takových) tak už tě to spíš zachytí než ne
Klara já myslím, že hlavním problémem bylo to, že si všichni mysleli, že když jsou po testu, tak můžou na návštěvu. Zatímco bez toho testu by seděli doma. Takže se to rozjelo hodně
Lucia Salvatore teď od ledna by ten test snad měl stát 'jenom' 1300, ne že by to byl takovej rozdíl. Aspoň že jsou ty antigenní
od ledna kteryho? Protože minulej tejden prej stal 1750,-
Klara nevim... ale pokud vláda koupila šunt s třicetiprocentní citlivostí, tak by v zájmu udržení epidemie pod kontrolou bylo skoro lepší hodit si korunou, než jít na antigenní test zdarma
![]()
Potrefenáhusa ono záleží kam jdeš, každej si účtuje různě a připočítává různý příplatky
MaeGandal já si právě nemyslím, že by seděli doma. Třeba naše babičky nás půl roku neviděly a určitě by na návštěvě trvaly, tchýni ani moje rodiče už vůbec nenapadlo cokoli rušit. No a vzhledem k tomu, že před vánoci běžely všechny kroužky, tak jsme na ten test naklusali všichni včetně staršího syna. Prostě lepší než nic.
Tak můj táta po plicní embolii je covid pozitivní, vypadá to, že si to asi fakt přinesl z nemocnice ![]()
Mamka je oficiálně negativní ale ona měla první příznaky v pátek a na testu byla v sobotu, tak je otázka, jestli to už bylo detekovatelné.......
Táta má naštěstí zatím pořád horečku zvládnutelnou Paralenem, ale kašle, ale zatím se nehorší.
tak nám kdyžtak držte palce, ať to tak ještě pár dní vydrží. Mě už fakt nebaví mít pravdu ![]()
Pinot Noir nevím no, přijde mi to dobrý aspoň orientačně, i kdyby to zachytilo 30% nakažených tak pokud chodíš každej tejden (a znám víc takových) tak už tě to spíš zachytí než ne
Právě proto maji AG testy smysl pro rpavidelné tetsování personálu v nemocnicích/školách/DD (kde jsou testování každých 5 dní), ale ne pro plošný screening běžné populace, co jde 1x na test
A666
Díky, mám ten pocit, že do příští neděle nezamhouřím oči (to akorát uplyne ta lhůta, kdy obvykle lidé začínají mít problémy s dechem).
Snažím se se utěšovat, že třeba ty ATB alespoň trochu chrání plíce před zánětem a že pak bude alespoň imunní.....
No a mamk, tam si myslím, že to má téměř 100% taky.
Pinot Noir Taky si myslím, že ty antig. testy spoustu lidí falešně ukolíbaly. Smysl jistě mají, ale dal se jim příliš velký význam.
A666 Ale ne. To je děs.
Jak dlouho asi je infekcni mlady clovek s velmi mirnymi priznaky (zvysena teplota dva dny)? Syn byl v utery na testu kvuli te teplote. Po antigennim potvrzen I PCR. Je izolovan be svem pokoji, ma sam k dispozici koupelnu. Jidlo mi nosi sourozenci, ale uz je mu tam tesno, tak jestli/kdy ho pustit do spolecnych prostor.
A666 drzim palce..!
Pokud byla mamka na PCR, tak to musi priznakoveho jedince zachytit. Jako priznakoveho by mel i antigenni, ale tak vime, jak to je..
Makara 8 až 30 dní.
Makara Ono to je těžký, já se nijak neizolovala a ani jeden syn to ode mě nechytil. Normálně jsme fungovali jako vždycky.
Chápu, že je mu tam těsno. Řekla bych cca 10 dnů
A666 to je mi líto. A nemohla být už ta embolie symptomem covidu? Jinak k tomu, co zachytí nebo nezachrátí PCR testy tezko říct, měli jsme v rodině diagnózu zápalu plic způsobeného covidem (symptomy i nálezy odpovidaly), ale 3 testy v průběhu 3 dnů dělané v nemocnici 3 různými pracovníky byly negativní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY