Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 13:40

slniecko Já si právě kvůli baterkám pořizovala taky novej odžmolkovač, ten starej sice fungoval dobře, ale skoro pokaždé, když jsem si vyvzpomněla, že bych s ním chtěla něco odžmolkovat, tak byly baterky vybitý a doma žádný náhradní. Tak teď mám tenhle Eta, funguje dobře, oproti tomu co jsem měla předtím má sice hůř vyřešený zásobník na žmolky (je menší, takže se musí častěji vysypávat a trochu blbě se šroubuje), ale zas líp padne do ruky a je na něm právě fajn, že má svůj akumulátor a nabíjí se normálně káblem ze sítě. 

Offline Vincenzina
579 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 14:30
Reakce na Karoleena:

slniecko Já si právě kvůli baterkám pořizovala taky novej odžmolkovač, ten starej sice fungoval dobře, ale skoro pokaždé, když jsem si vyvzpomněla, že bych s ním chtěla něco odžmolkovat, tak byly baterky vybitý a doma žádný náhradní. Tak teď mám tenhle Eta, funguje dobře, oproti tomu co jsem měla předtím má sice hůř vyřešený zásobník na žmolky (je menší, takže se musí častěji vysypávat a trochu blbě se šroubuje), ale zas líp padne do ruky a je na něm právě fajn, že má svůj akumulátor a nabíjí se normálně káblem ze sítě. 

​Mám taky dobíjecí -  BRAVO a naprostá spokojenost

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:08

koupila jsem si nové vlasy. zatím jsem to ještě neupravovala sama, tak uvidím, co z toho vyleze, zatím se mi to líbí.

a taky jsem teda konečně vlezla do cos a koupila si tam košili. 

a jo malone mimosa a cardamom a ginger lilly a dark amber.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:08

Jiná Realita Čakala som nákup na tri strany 

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:17

Jiná Realita fascinuje me, ze ti v COSu sedne kosile!;) a uces me zajima;)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:20

paktofonika no, koupila bych si toho víc, ale chování prodavaček bylo v několika obchodech tak děsné, že jsem radši šla pryč. vzorem budiž MaS v palladiu, kde jsou prodavačky s odpuštěním zpruzené jak prdel. nejpříjemnější tam byla ukrajinská asi uklízečka (nebo nevím kdo, jen říkala, že ona neprodává, přesto se mi snažila pomoct).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:21

711990 mně košile nesedí vůbec nikde, cos mi taky nesedí úplně 100%, ale rozhodně nejvíc ze všech, a bílou už potřebuju fakt zoufale, tak jsem ji vzala.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:23

Zjistila jsem, že doma nemám žádné úzké modré džíny, takže jsem si objednala boyfriendy  a jedny slimky, obojí zara. Doufám, že mi budou aspoň jedny, poslední levisky jsem se slzou v oku vracela.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:24

paktofonika jo, ještě jsem si koupila dvě detektivky v levných knihách a to je asi fakt všecko. a vstupenku na podolskou v umprum muzeu.

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 15:32

Jiná Realita mne prave taky, no. Momentalne hledam, kde se da usit damska kosile na zakazku. Nicmene ty COS jsou na me extra dlouhy a uzky pres boky. Ale ty jsi vlastne o kus vyssi;)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:09

711990 mně jsou košile přes boky taky skoro vždycky úzké, protože jak mám krátký trup, mám boky tam, kde je košile většinou nejužší a jiní mají pas. ale tahle má na bocích rozparky  a krátká je akorát - aby končila kousek nad nejširším místem boků. zkoušela jsem si i podobný střih, ale dlouhý do půl stehen, nebyla špatná, ale nějak mi vůbec neseděla přes ramena, byla tak divně dokulata. jinak bych si ji určitě vzala, dlouhou košili k legínám sháním dlouho.

Offline slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:38

Karoleena Vincenzina ďakujem!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:42

Jiná Realita Fakt? Ja sa s predavačmi veľmi nebavím, minule chcel jeden v Cos pokecať ale ja niesom zrovna ten typ na pokec o šatách :D Mňa väčšinou rozladí, keď nevedia pozdraviť, ako dnes v Arctic bakery. Vojdem, pozdravím, všetci ticho, dôjdem k pultu ticho tak zdravím znovu. Pečivo tam nemajú zrovna najlacnejšie tak by som očakávala trochu iný prístup. Ale zvažujem variantu, že je to mnou :D

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:44

Jiná Realita tak to si ji snad pujdu zkusit!;)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:45

nellielovett Tie prvé vyzerajú presne ako tie čo mám len sú dole odrbané :) Minule keď som si tam skúšala slimky ma zaskočilo, že som neobliekla ani 34 ani 36 a pritom všetky rifle (aj slimky čo som kupovala pred mesiacom) mám 34 a všetky v pohode oblečiem. Dúfam, že nezmenili číslovanie, to by ma nepotešilo. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:45
Reakce na 711990:

Jiná Realita tak to si ji snad pujdu zkusit!;)

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:46

paktofonika Artic je super, ale servis je tam straslivej. Zatim pokazdy (3x) se jim povedlo zapomenout na moji objednavku sendvice a cekala jsem 20 minut, zatimco lidi co prisli po mne uz davno odchazeli se svymi sendvici. A pritom by stacilo, kdyby se treba omluvili;(

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:48

711990 Je super, na všetky krivdy som zabudla v momente, keď som ochutnala bagetu :D 

Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 16:52

paktofonika presne:D tak jeste zkus cokoladovy croissant!;) (a chleba a skoricovou rolku a vlastme vsechno;)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 03. listopadu 2018 17:11

paktofonika v týdnu jsem tam zkusila několikery slimky, velikost mi seděla, ale pokaždí se mi něco nelíbilo. Navíc v Brně maj hrozně malej výběr, třeba ty slim boyfriend vůbec, takže jsem ani nemohla zkusit. Ty s rovným okrajem jsem propásla, tak snad mi budou tyhle.