Mám teda bílé s šedým spodkem. Sháněla jsem narychlo, neb staré se mi v sobotu neopravitelně rozpadly.

Mám teda bílé s šedým spodkem. Sháněla jsem narychlo, neb staré se mi v sobotu neopravitelně rozpadly.
Mutziputzi la mer si nech, já sem teďkom spokojená s neutrogenou za 170
ale ta vaselina je super. Weledu načnu až později..
Ounz Jediny negativum je ze kdyz si nestahnu vlasy, nedelam pak nic jinyho nez ze je odlepuju z ksichtu, ale do zimy je super
Kokoska hezke, hlavne at hrejou a netlaci.
ja jsem si v utery poridila set na bezky (takovy tapaci, takze to moc nestalo) a uplne dokonalou helmu na lyze, je jako pericko, vaha vlneny cepice (ta byla temer v hodnote toho setu, nastesti jsme tam stali zakaznici, tak byla na ni docela slusna sleva). dnes mi na ni muz vyclenil volny dust bug, co nasel ve skrini ![]()
Mutziputzi já sem nakrátko, tak pohoda ![]()
Ounz Skin food je super, ja ho ale na tvár používam veľmi nerada, len vo veľkých mrazoch ináč mám pocit ulepenej pleti. Ale na zvyšok tela je super, dávam si niekedy na noc hrubú vrstvu na nohy, na ruky sú tiež fajn, ale aby som sa v noci celá neolepila tak by som potrebovala rukavice a to sa mi zdá trochu divné spať v rukaviciach :D
A ak by ti nestačil tak veľmi dobrý na suchú pleť je Weleda Cold cream, je ešte hutnejší ale na veľmi suchú pokožku je skvelý.
Karoleena sieťované tričká som nosila v puberte, rovno na podprsenku :-) A sieťované tričko by som obliekla aj teraz, samozrejme na slušnejšie.
Tak rozmýšľam, čo by som už nikdy neobliekla. A viem - také tie elasťáky nad kolená s fosforovo zeleným, žltým alebo ružovým pásom po bokoch a cez to nápis FANATIC ![]()
paktofonika ten cold cream sem taky chtěla a nebyl..tak příště
Ounz skvělá je tahle,snad v dm časem rozsirej sortiment.jeste jsem měla hnědou s kakaovym máslem a ta byla hnusna,moc jak cokoladova.nejlepsi tahle zelená a pak ta modra

Sweet Potato Nojo, já jsem totiž až generace zvonáčů, ale síťovaný trika byly i za mě! :)
A taky su vlastně asi docela otrlej člověk, nevybavuju si teďka nic, co bych někdy dřív nosila a dneska už si to v žádným případě neoblíkla, kdyby se to vrátilo, resp. nějaký jednotlivý kusy určitě, ale že bych se zařekla, že třeba zrovna ty zvonáče už nikdynikdy... Možná do ultrabokovek by se mi nechtělo, ale to spíš z vlastní pohodlnosti, nesnáším, když mi táhne na zádíčka. :D
ja bych si treba uz nikdy neoblikla tricko s kelly family a lenonly :D
Sweet Potato Nojo, já jsem totiž až generace zvonáčů, ale síťovaný trika byly i za mě! :)
A taky su vlastně asi docela otrlej člověk, nevybavuju si teďka nic, co bych někdy dřív nosila a dneska už si to v žádným případě neoblíkla, kdyby se to vrátilo, resp. nějaký jednotlivý kusy určitě, ale že bych se zařekla, že třeba zrovna ty zvonáče už nikdynikdy... Možná do ultrabokovek by se mi nechtělo, ale to spíš z vlastní pohodlnosti, nesnáším, když mi táhne na zádíčka. :D
ja bych si treba uz nikdy neoblikla tricko s kelly family a lenonly :D
razorblade A jeste ledvinku a cyklisticky kratasy se zlutym pruhm na boku. To pry se tez vrati, ale to si radsi obliknu pytel na odpadky.
Jo a copanky nebo ufo mini drdoly po cele hlave, uaaaaa!
Ja už by som si na seba nikdy nedala mikinu Nirvana(alebo inej skupiny) ale to sa dnes normálne nosí a je to podľa mňa hrozné.
Luna a ja si práve už asi rok plánujem kúpiť peknú ľadvinku :D Ale na venčenie psa je to ok nie?
Potrefenáhusa v dm maj tu modrou a nějaou cherry..tak sem vzala klasiku. Ta zelena je s čím
edit už to vidim, sem slepá
Ounz s aloe vera. Ten růžovej je myslim rose, je fakt trochu růžovej (já jsem kdysi někde koupila balení po čtyřech, tak je znám všechny)
paktofonika tak zrovna Nirvanu bych asi jako jedinou snesla ![]()
![]()
![]()
Ounz Aloe Vera, čtu ne?
Ta červená je stejná jako modrá, jenom má trochu tónovat, já mam tmavý rty, tak nedělá nic.
paktofonika Jojo, to jsem na hlave nosila.
Ledvinku si kup, ty dnesni nejsou jako "tamty" ze sustakoviny
Ja nosim zas na doma triko Rolling Stones, mam dve dokonce![]()
Luna A já si nedávno koupila mikinu Iron Maiden, jak jsi mi je připomněla s tou chůzí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.