nellielovett Tak potom neviem kde sa stala chyba...
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika nellielovett Offtopic vsuvka: Na vinted jsem nahodou narazila na ty vase Inch2 sandaly
velikost 38. Ale cena brutus i tak...
Vy mě děsíte. Do toho pekařství se chystám už dlouho... jestli neuměj ani pozdravit, tak budu mít po chuti ![]()
711990 Kváskový chleba som si kúpila tiež a dosť ma sklamal, nabudúce vyskúšam niečo sladké :)
Luna Dúfam, že v zime budu v zľave aj keď aj to je dosť vysoká cena. Naživo sú fakt krásne. ![]()
Luna seš hodná, ale musela bych řezat, takže nic..
paktofonika jo, ještě jsem si koupila dvě detektivky v levných knihách a to je asi fakt všecko. a vstupenku na podolskou v umprum muzeu.
OT: A jaká je ta Podolská? Se tam chystám. A viděla jste i Krásnou jizbu?
Ginevra no trochu jsem byla zklamaná, je to dost špatně nasvícené podle mě.
jsou tam dole dvě řady společenských šatů, nahoře je řada denních šatů, nějaké kabelky a boty a klobouky, dost informací o podolské a jejím životě, dobové filmy, jedna obří stěna, kde se dají posunovat modely (ale to jsem nezkoumala, neměla jsem zas až tak moc času, jen jsem tam zaskočila). spočítané to nemám, ale pár desítek, tak kolem 30, jich tam je.
v jizbě jsem nebyla.
jedny šaty jsem si nafotila, nemohla jsem odolat, byly nádherné. ta fotka mi na nic nebude, ale stejně jsem se neovládla :)
Jiná Realita tak dej prosím fotku sem, pro nás co tam nejdem.
Jiná Realita Díky.
Tak Betty nemám zdání, proč je to ležaté, a nemůžu s tím nic udělat :(

tímto děkuji Catherinne , že jsem aspoň jeden den vypadala tak žúžově, že na mě pozitivně čuměli muži v tramvaji :D
zítra se pokusím vyrobit kopii tohoto luzného zjevu, tak jsem teda na sebe zvědavá.
Tak Betty ještě zezadu, ale zase naležato.
Jiná Realita Já to vidím nastojato
.
A ted' si říkám,že je Catherinne kouzelník,nebo jsi s tragickým stavem svých vlasů celou dobu kecala. Střihem jsi omládla velmi,udělalas dobře ![]()
A ted' si říkám,že je Catherinne kouzelník,nebo jsi s tragickým stavem svých vlasů celou dobu kecala. Střihem jsi omládla velmi,udělalas dobře
Jo!![]()
![]()
Jiná Realita
Super!
Jiná Realita vlasy super
Jiná Realita Parádní vlasy!
Jiná Realita Je to takový rozpustilý
, se nedivím, že chlapi čučeli. Přísnost je ta tam.
Jiná Realita moc pekny vlasy! A jsou dukazem toho, jak jsi zase byla zbytecne sebekriticka. Jsi nam svoje vlasy vzdycky predstavovala tak, jako ze jsi napul plesata :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my