stes nasi skodici maji v oblibe spis papiry, ty zerou:-) ale samozrejme nedejbuh nechat pootevrenou skrin, chlupy vsude:-(
Co jste si dnes koupili/y?
V Lindexu ponožky. Ta hnědá je v reálu zlatá.

V HM krásnou, sytě žlutou šálu.
A z Massimo Duti mám nový douhý, teplý černý svetr se žlutýma písmenma.
Na to, že nic nechci a nic nepotřebuju.. ![]()
Dadoo nebudou ty fusekle skrabat? Nemám s tím metalickym vláknem/barvou úplně dobry zkušenosti
Potrefenáhusa Zítra je vyzkouším. Na pohmat tomu nic nenaznačovalo, tak doufám, že ne.
Potrefenáhusa Ja s tim taky nemam dobry zkusenost!!!!(jeste je to cerstve...). Navic ty vlakna jsoi ted uplne vsude po baraku, jak to z toho postupne vypadava.
Potrefenáhusa Asi jak které, u když já bych se toho taky bála. DSD si pořídila sadu zlatem krumplovaných bradavických a dobrý. Sice se kapku srazily, ale neškrábou a vlákna netrousí. Z Primarku![]()
Potrefenáhusa Asi jak které, u když já bych se toho taky bála. DSD si pořídila sadu zlatem krumplovaných bradavických a dobrý. Sice se kapku srazily, ale neškrábou a vlákna netrousí. Z Primarku
Primarkový “bradavický” mám taky a jsou v pohodě :) i když já je teda moc nenosim, protoe si je nechci zničit :D
edit: dodána diakritika, ať tu nejsem za nechuťáckýho úchyla :D
razorblade Ježiš marja, jsem četla primarkový bradavičky, fuj :D
Lurexový fusky z Lindexu nějaký mám a v pohodě!
Karoleena eeee... zacinam psat diakritiku :D
Dneska jsem měla ty ponožky s hvězdičkama a super, žádné škrábání. jsou moc příjemné.
Příprava na léto...

Karoleena šiš ja to furt tak ctu... A nevim co to je![]()
luciole kde prosim? Navazujici prouzek ![]()
Šaty jsou z Manga. Ale proužky navazujou jak na kterejch, musela jsem probrat celej štendr, abych byla spokojená.
aktuálně mě hadry nějak neberou.... takže...
edit: pardón za tu velikost, takhle obrovská snad neni ani ve skutečnosti ![]()

RoSa co to je, šukalka?
Potrefenáhusa Není šukalka spíš taková tenká dlouhá..? Nevím ale. ![]()
to je řetězová pila, dámy! aku, do kabelky ![]()
RoSa "zavři očka, brouku.."?
jo, to by určitě taky šlo, jmenuje se EasyCut - víceúčelová věcička prostě...
mno... pořídila jsem si ty litinový kamna, a po tý vichřici je všude plno větví po zahradě, tak to musim poklidit... no a taky jarní řez stromů s tim zamejšlim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025