barbucha No to bude samozrejme nejaka kolekce "Kral Klacek jaro/leto LP 1830,", ale fakt jsou COS a strih a matros bozi.
Co jste si dnes koupili/y?
Ale tak ja ti verim
Cosaci maj tu vyhodu, ze kdyz si clovek zvykne na ten styl (a libi se mu a sedi), ze je muze fakt nosit do roztrhani - je jedno jak jsou stary protoze jsou vzdycky dobry. I z doby krale Klacka ![]()
Luna jsou pěkný! a to pozadí taky dobrý ![]()
Luna pekny saty, takovy vytvarny ![]()
Luna šaty by som chcela vidieť na Tebe, sú zaujímavé (myslené pozitívne)
Jak tu mate vsecky (treba Lama_z_Lana nebo nellielovett ) bezvadny cetveny saty, tak jsem musela taky nakoupit (COS)
jo a taky jsem koupila tu parku, svolavam Karja a (doufam to byla) Tak Betty
(Allsaints)
Oboje teprve prijde, tak se pak pripadne uvidime v poradne... ![]()
jako s tím chlupatým límcem - to je libůstka!![]()
![]()
Pavlena ty cerveny ti budou megasluset!
Lama_z_Lana Tak v to pevne doufam!
A navic byly celkem za pusu..![]()
Pavlena Je dobra, takova rybarska! Dekuji za oznameni nakupu, tesila jsem se. A ten posledni obrazek je neco jineho nebo parka naruby?
Karja To je vepinaci vnitrek parky. (Kdyz na rybach moc fouka..
)
Pavlena Je to fakt super!
Pavlena nooooo....tak ty červený mi přišly včera a jsou mi velký a vůbec v nich vypadám jak sirotek...chjooooooo
Kokoska Dik! Jdu dat monochrom do outlooks teda
Pavlena Naty cerveny bacha, ja si je zkousela, svoje standardni L a ten uvaz jsem mela az pod bokama. Prijde mi, ze jsou fakt na 190+![]()
razorblade no uvidim, nezni to moc dobre, COS ma tusim stejnou delku napric velikostma... kdyz tak pojedou zpet.
Jsem si dneska koupila dlouhej bilej kaftan... na dovolenou na Baltu![]()
a taky meli za 139 korun v HMku posledni par legendarnich kolektivnich leopardich tenisek, tak jsem se po letech rozhodla pro odvaz![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.