Bude ti slušet, máš krásnou postavu.
Co jste si dnes koupili/y?
Lamicka pěkné nákupy :)
Maureen evokuje... no jak na kom, podle me to chce prave stihlou postavu a trochu te lehke extravagance ve stylu.
Koupila jsem si toho hodně, kalhoty do prace, balonove kuloty, dva svetry, bundu, kosili....Udělala jsem vetsi objednávku ve slevách v Zaře a a nechala si věci, co mi víceméně rozhodl sambo, že jsou dobrý, protoze nejak me to nebavilo, uz jsem taky k sobe a k tomu obleceni takova kriticka moc a potrebovala jsem to uz vratit.......tak snad jsem neudělala chybu:D
KarjaPěkně prosim, jak vypadají balónové kuloty?
černá káva Já to možná popisuje špatně, jsou to prostě balonove kalhoty do půli lytek;-)
Karja ukaz je prosim
stes Ano
Karja joo uka, taky by mě zajímaly ![]()
jinak já si objednala péřový kabát. Letos zima nebude!
bublifuk https://www.zara.com/cz/cs/kalhoty-barrel-s-prezkou-p07484021.html?v1=503404902
Já je teda mám mnohem kratší než na produktovce
Karja veľmi sú pekné. Píšu, ža bavlna, ako veľmi je to krčivé?
slniecko Nemela jsem je ještě na sobě delší čas, ale je to takova tužší bavlna, krcit se to nebude zrejme...ale není to úplně vzdušné jako letní kalhoty že bys to měla do vetsiho tepla, to ne
Karja aha, jasne, dakujem. Zisli by sa mi na leto aj jedny tmavsie a zo Zary mi casto nohavice sedia, lebo ako pises - byvaju kratsie.
Ale ano, momentalne potrebujem letn.
slniecko Jo, jsou prostě do takového chladnějšího léta;). Ale poměr cena výkon asi dobrý no, fakt pěkně drží ten tvar a tak. Jen z toho musim nějak kleštěma dát pryč tu sponu, je to na pevno, musim jí něčím přeříznout:D
Stipacky. Já jsem takto musela odendat jeden popruh na kabelce.
Mak od Manufakrura
Fakt krásne vonia, vzala som olej aj EDP vôňu. Samé kladné ohlasy, takže ďakujem už neviem komu ![]()
Janulik03 Tak říkáš ještě olej, hmm...
Janulik03 musim dojit ocichat. K cemu bys prirovnala? Ja si vzala letos v IT od L'Erbolario taky jejich Sweet poppy a jsem uplne posedla. Alle ta vune urcite nesedne universalne, je dost sladka
Sweet Potato ty si to bola , ha !tak aj ten olej, je fakt super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY