Dneska darek. Jak nemam potrebu sem neco davat, tak tohle me pobavilo (miska na müsli):

Dneska darek. Jak nemam potrebu sem neco davat, tak tohle me pobavilo (miska na müsli):

Bee, dalsi ovce se hlasi ![]()
Do statistiky 178/70+ kg. Jsou super, necham si M, L poslu dal.

Edit. Pardon za ploutve, neumim se fotit.
JankaM skvělý
Gatita to je vtipný :-)
JankaM a mas k tomu i dobry tricko! To by se mi libilo.
Ja to vcera zkousela s ostre cervenym rolakem a to teda vypadalo desne, byt cerno-cervenou kombinaci bezne nosim
JankaM ted jsi me trochu rozhodila tim, jak je mas dlouhe..! Jsi o 7 cm vetsi nez ja a delku mas cca stejnou jako ty moje XS. By me zajimalo, jestli se prodluzuji s vetsi velikosti... ja totiz koupila kamosce M, ale ona je mensi nez ja, snad je nebude mit s vleckou..![]()
Pavlena merim 158cm a saty vel. M se nedotykaj zeme, kotniky mi jsou videt jen tak zhruba:D
JankaM to je moc pěkný! To je ta Božena Němcová, jak jsem psala Karoleeně, měla to stejně nastajlovaný. Ale myslela jsem to v dobrým :)
JankaM super
Ja chci taky zavinovačky ![]()
Výborný!
JankaM Hezké :-)
Pavlena U Cos je to obvykle co velikost, to 2 cm.
Kora Počítáš do těch 29 jenom šaty nebo i jednotlivě kousky jako trika, halenky, sukně?
Gatita Prej na musli
výborný!!
Jinak mi přijde strašně vtipný, že tyhle šaty budou nejoblíbenější kolektivní kousek :-). Já je mám někdy od září, koupila jsem si je jen tak, abych neodcházela s prázdnou, když už na nás s Luna vypadaly blbě ty scuba šaty. Nevěřila bych, jak se přizpůsobí skoro každé postavě a věku :-).
999 Já myslím, že je fajn, že bude poznávací znamení místních, protože podle molů v kuchyni to poznat nejde. ![]()
JankaM pristanú ti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.