To jsem netušila, žes tu obludu taky drapla...tak ať rychle táhne do pryč. Svetr je nádherný, ale jako odškodnění je to předpokládám jen předkrm![]()
Co jste si dnes koupili/y?
jerry No jo, vypadalo to jako kolektivní kousek, tak jsem nechtěla zůstat pozadu ![]()
jerry No jo, vypadalo to jako kolektivní kousek, tak jsem nechtěla zůstat pozadu
drž se!
RoSa no ja to zrovna nechtene otestovala, objednala jsem z webshopu, u ktereho jsem zapomnela, ze zasila u Anglie. Clo+DPH+poplatek vysledne zdrazil objednavku o cca 37%. Uz pred dodanim, po odhadu tech vicenakladu, jsem vyrazne kafrala u odesilatele a vyhrozovala neprevzetim, tak slibili vyrefundovat. Snad to dodrzi.
Ale vsimla jsem si, ze dost webshopu doplnilo, ze zasilaji s predplacenym clem, nicm.to (podle me) neresi DPH ani poplatky za celni papiry...
jerry No jo, vypadalo to jako kolektivní kousek, tak jsem nechtěla zůstat pozadu
Tak hlavně zůstaň u jednoho kousku!
Ať jsi brzy fit!
OliveOyl Ten by jim s nám zkolaboval obzvlášť rychle![]()
OliveOyl svetr super a jsi moc hezka. Mas I ten sedy? Zelena je paradni. A at jsi brzo fit!
Sla jsem na obed a na drink. 

0zero7 ty sou bozi
711990 jesis dik! Jsem si rikala, ze prvni Bude dotaz Kolik jsem tech drinku mela
me Se taky libi. Jsem je videla a bylo jasno. Go big or go home.
0zero7 tohle jsou prvni tvoje tenisky, ktery se mi nelibi![]()
razorblade myslim, ze tyhle Se nelibi obecne hodne lidem. Je to fakt extrem ![]()
V pátek jsem čirou náhodou našla u cosáků černý manšestráky který bych dobře užila, pokud padnou... tak uvidíme.
A na rozveselení týhle smutný doby:
![]()
viktorka_od splavu fija dík:)
0zero7 Ne, ten šedej nemám. A jsi moc milá, děkuju :)
ty boty, jestli se nepletu, Ti budou ladit s ložnicí :)
Jo, dál už to ani bejt nemůže ![]()
barbucha lak na nehty chválím!
ten padne vždycky! a jakej odstín?
muj názor na široký manžestráky znáš... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí