Catherinne Krásný nákup.
Co jste si dnes koupili/y?
Catherinne moc hezké věci! ![]()
stes muzes dat odkaz na to V prosim?
Catherinne Jakou máš prosím velikost toho svetru? Asi zkusím ten fialovej nebo zelenej:-D šedej zavinovací mám a nosim ho uplně nejraději.
No, stylově a klasicky bych to viděla na Rinascente hned vedle dómu, tam vyjedeš až nahoru celým obchoďákem (a nebudeš koukat napravo ani nalevo páč na ty značky nemáš
) a ta jejich občerstvovna má - z terasy - výbornej výhled. A velkej výběr.
Nebo kamkoliv jinam... já padla vždycky tam, co se mi připletlo do cesty a mělo zahrádku a bylo na frekventovaný trase, abych mohla zevlovat po lidech (a kouřit
).
Opakovaně jsem se zastavovala v jedný provozovně na Corso Como, ale to proto, že jsem za rohem bydlela... hned mi vždycky přisunuli ohřívadlo a na přílohách zadarmo ke skleničce věru nešetřili:

Dej si co chceš a kde chceš, hlavně když to dobře dopadne!!
Antje je to značka JDY, mám velikost 36 a tady tedy S...nemám čas ted hledat, ale na AY i Zal značku mají, jen teď už nevím, kde jsem je kupovala já...určitě to najdeš
Ja dnes cepici, kasmirovou od Zwillingherz. Uz jednu mam v jine barve od prvniho lockdownu a ten material je moc peknej a odolnej, muzu zodpovedne doporucit. Tak jsem vzala ted ze slev na AY jeste cernou, i kdyz jsem si dala na hadry stopku. Ale mam jeste suchej leden, tak to uz na me bylo tech predsevzeti moc.
Gatita kterou, je jich tam hrozně moc. Kašmírovou jsem omylem vyprala v pračce a je poněkud menší...
Gatita díky, tak už mám objednaný ty čepice dokonce dvě ![]()
Catherinne Tuhle . Mela by to byt ta sama, co uz mam. Mam svetle ruzovou, skoro bilou, peru ji v roce mockrat za sezonu a nema ani zmolicek, i kdyz je to ten chundelaty typ. Pracku jsem ale nezkousela:)
Nakupy minuleho tydne zde. Sukne od kroje zde, myslela jsem, ze usetrim a houby. Zustava mi
.To triko k ni je taky ceratvy nakup, vlneny COS s dirou na palec. Pujde na lyze i k sukni
Mmch, kdybyste nekdo videl to stejny v khaki a prozradil, zda ta barva je spis khaki nebo do horcicova, tak budu vdecna. Zde
barbucha barrel jsou krásný, ale asi do pasu, co? to já prostě nedám :-(
Navrch k sukni (volam Catherine ) se mi zda, ze jde kde co. Ted v zime teda hlavne ten tmavomodry kabatek. Jde i COS kabatek se zipem z boiled wool, ruzny svetry. Samozrejme krivak, dokonce zilvar a bavi me i takova jako vojenska dziska, taky tmavomodra, hazi to trochu do divadelniho kostymu, ale to me bavi. Pardon za kvalitu fotek a tapetu...

Catherinne Děkuju, no vlastně stejně nevím, ty jsi drobnější:-D Tak uvidime:-D
No a pak jsem jeste nakoupila na Zalandu sukni (kvalita fotky strasna, vim
), takova bezna midi dzinovka s rozparkem vepredu, nejlepsi na ni je, ze stala 80,- Kc. Asi chyba...
Znacka Desires, jsem neznala, cekala hadr, pripadne 100x vraceny kus a ne, uplne hezky kvalitni a nerozbaleny kousek. 
Jo, jsou do pasu. Mně teda (sláva, sláva!) seděj dobře, a to žádnej pas nemám
Barrel je nejlepší střih ![]()
(mám je kratší než modelka, pěkně nad kotníky, to mam úplně nejradši)
Pavlena Je moc hezká a sluší ti
Pavlena Všechny varianty ti moc sluší!
Pavlena hele, všechno krásný! Vítej v klubu! Fak ti to sluší. Mně dnes přišla ta krátká prošívaná bundička, černá v XS a ta asi zůstane. Doma mám pořád ten vlněný kabátek do pasu ( tomu je asi 20 let) A zbytek už asi nechám, co potkám naživo. A supr je do té sukně ta body košile, co je pár příspěvků výš. Jo a vlněný kabátek COS se zipem, no vidíš, a ten můj černý, hrubý rolák bude taky fajn. Ono to pude...
Já mám tu sukni pořád v práci a mám plný kutloch na převlékání. Bojím se, že doma zabere čtvrt skříně.
Takže se chystám udělat čistku ať má kde viset
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY