Mně to instaloval náš IT, detaily jsem až tak neřešila, tedy do chvíle, než mi tento systém začal blokovat nákupy
.
Co jste si dnes koupili/y?
Ta je!!!! ![]()
Dovolím si nesouhlasit. Většinou je uváděna jako příklad, jak se oblékat, když je člověk "petite" a to nejen proporcemi, ale i výškou. Zdroje uvádějí, že měří kolem 163/164 cm.
fíha tak zdroje v češtině uvádějí úplně jiné info než v aj - jsem se celkem divila že na 170 nebyla s váhou 40kg už dávno po smrti:-) v tom případě beru zpět, i když teda asi se počítá každej cm (= i 160 a 164 už dělá prostě rozdíl, kdybych já měla 170 měla bych úplně jiný proporce)
Právě nejsem taková kostra jako Victoria... Když jsem hodně vyhubla a ztratily se prsa, tak se toho dalo nosit víc, to je pravda. Ale zas se člověk necítí moc dobře.
40 neváží :-). VB
Každopádně je to samozřejmě vždy o proporcích. Stačí mít robustní kostru, trochu sádlíčka a hned je vše jinak. Někdo nemá pas a je jedno, jestli měří 160 nebo 180, bude to jen větší, nebo menší krabice. ![]()
Tak já prsa skoro nemám
, pak už mi zbývá jen se vyhladovět (ale to samozřejmě nehrozí, jde o nadsázku), abych mohla nosit vše. ![]()
Hlavně, že žena ví, kam vyrazit. Pak už stačí jen "třídit" a nechat si radit. ![]()
Omylem vloženo 2x.
ne ted, pred par lety snad mela i 41, ale to je fuk, je vazne drobna, mene nez 60 v pase jsem mela naposled mozna na prvnim stupni:-)) takze bych si asi za vzor vybrala nekoho jineho. mala je treba sjp i je takova "hrana" akorat teda mne se nelibi...
člověk 163 cm do petite věcí nevleze
ano, mám robustní kostru a sádlíčko, ale petite věci jsou mi malé jinak, přes ramena, krátké rukávy, přes hrudník ( a to jsem opravdu dost plochá). zkoušela jsem to párkrát, když danou věc, kterou jsem nutně musela mít, měli jen jako petite řadu a ne, nešlo to. myslím, že je to pro lidi s velmi jemnou stavbou těla, kteří mají tak 160 cm a méně.
SJP je hrana? Jasně, není oblá, ale rozložitá fakt není. ![]()
Přesně, ale myslím, že kusy od pasu dolů by se v petite kategorii hodily. Nepočítá se snad jen s postavou anorektiček. Jen u nás je prostě malý výběr.
já mám taky 163 a co se začaly nosit kalhoty nad kotníky, tak nemám problém koupit cokoli ![]()
spíš si kolikrát říkám, na koho co šijou, když je i mně většina šatů moc krátká
Ó ano, kalhoty nad kotníky jsou báječné
.
ne rozlozita, ale takova "ostra", vymakana, neni mekka ale svalnata (myslim zenskou zadouci mekkost, ne sadlovitou rozmeklost)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.