Sweet Potato Evaeva Díky
Pomoc Ukrajině
Ve škole zítra otvírají malotřídku pro 20-25 dětí z UA. ![]()
Sweet Potato tyhle zprávy mě taky hrozně těší![]()
Sweet Potato to je úžasné
. Doufám, ze i další školy budou tak ochotné a pružné.
999 Taky tu neco mam mam ze sbirky, budu to muset probrat ale. Nicmene jsem na P11 a nepojizdna
999 Já bych asi taky mohla vypomoct, ale do Prahy už to asi nestihnu, ale zkusím zjistit, jestli se tu neobjeví v dohledné době neteř, už ji znáš. :-) Případně Zásilkovna, ale to už je možná zbytečně komplikované, na to, že se toho moc nevejde. I když z nějakých trik a takových lehčích věcí bych možná krabici naskládala.
999 koukla jsem se, co tu mám v pytli, ale je to spíš všechno na recyklaci (poškozený, už hodně otahaný), ale stáhnu ráda něco z prodeje na vinted a tak. konkrétně třeba 2x kozačky vel.38 (ale mají podpatek, sice menší, ale mají) a třeba něco dalšího. akorát nevím, zda to bude zrovna pro holku...
Taková drobnost. Spořitelna mi )teda nejen mi) nabídla virtuální debetní kartu v ukrajinských barvách. Z každé platby jde 5Kč Člověku v tísni.
Koukám že hadrů budeš mít asi dost a stejně je paní určitě mnohem drobnější než já. Nicméně... kdyby ti něco speciálního chybělo do výbavy (třeba i botky 38 by se našly různý, to zas jo, ale i pár 37), tak dej vědět.
Trochu se ale obávám, že ty věčný cosáci nebudou moc jejich styl - jak jsem tam vídala místní tetiny, byly spíš za dámu vždycky (ale to bych pak mohla posloužit třeba nějakou pěknou bílou košilí...), kdepak nějakej sirotek lowoodskej jako my ![]()
No, uvidíš.
Garfie zásilkovna má teď kdyžtak kód a je za 1kč
STUDENT
jinak 999 boty 36/37 mám a vyřadila jsem spoustu skoro nových, ze kterých jsem v těhotenství vyrostla. I oblečení S, jen musím případně prozkoumat zásoby, co už jsem na pomoc poslala a co ještě ne. Jestli ještě budeš věci chtít, dej vědět a podívám se, co mám. Určitě se najdou nějaké šaty, blejzry, možná křivák... Praha 8, případně středy dopoledne Anděl.
Sweet Potato Na Branické někde nahoře, Hugo chodí bos. Z každého archu 100 Kč na ČT.

A jéje. No jestli víš o něčem co by se hodilo, tak se ozvi.
999
myslím na tebe
andulka01 ???? Hugo chodí bos je kdyžtak i ve Vodičkově.
Sweet Potato To je asi sklad, jen mi to přistálo na FCB v lokální skupině. A líběj se mi.
999 prosimte, dej vedet, az ubytujes nekoho tlustyho. :D ale to Ukrajinky vetsinou nebejvaj :)
razorblade teď jsi mě rozesmála, děkuju. Doufám, že tě to neurazí. Ale nějak mi dnes není do smíchu a ten ubytovaný tlustý mě přiměl se zasmát. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“