Magráta šup na Šumavu, podél Vydry ![]()
Stěžovací vlákno
RoSa díky moc, tam jsme docela často jezdili, ale loni tam nebyla ani houba. ale loni bylo to sucho fakt hrozný, to pamatuju, že ani muž dadoo nic nenašel, kterýho ja považuju za krále houbařů
Potrefenáhusa eště sem ti tam přidala ten Nižbor - taky dobrej!
RoSa díky, to je kousek
RoSa V Nižboře stojí za to se zastavit ve výletní hospodě Zastávce, už je to tam dost profláklý, ale pořád to má svoje kouzlo. A kdybyste tam viděli v okolí někoho s dvěma splašenýam fletama, tak to určitě nejsme my :-D.
Zina víme a známe, už jsme byli!
Jako opozdena ovce jsem zakoupila nanohoubicku a z pocmarane steny jsem umyla i malbu
, vidim to az ted na dennim svetle.
Taky mate ve svem okoli lidi, co vam treba rok rikaji, domluvime se, napisu ti, stavim se. Nemate chut je po tom roce uz poslat do prdele? Ja to asi zacnu delat, stejne s nima nic neni:-D
ehm... teď jsem zapřemejšlela, komu všemu jsem tohle řekla... ![]()
a asi jo, poslat je do prdele bude nejlepší! ![]()
RoSa No, ja to prave nerikam, kdyz to fakt nechci udelat...
Karja ale já to CHCI udělat! to je právě to!
Karja my mame jednu kolegyni na materske, ktera nas loni v lete pozvala k nim na novy dum, my jsme nakoupili hracky pro deti, pak ten den onemocnelo jedno dite a zrusilo se to. Ted cca po roce, ze to teda zrealizujeme, hracky v darkovych taskach jsme vytahli, prekontrolovali, jestli jsou jeste relevantni a onemocnelo druhe dite. Se bojim ze pristi rok uz holky prstobe pastelky neoceni :)
baltik No tak ja myslim, ze tohle je jiny pripad;-))
Karja tak jako onemocneni ditete samozrejme nezpochybnuju, ale zase rok rikat, ze se musime potkat uz je podobne, ne?
Ako sa naucim vravit nie? ![]()
Janulik03 Hlavně nečekej, až ti nic jiného nezbyde!!!
Janulik03 ja to chci taky umet...
Janulik03 jestli je to v rodině, tak tam dost těžko. Ale asi musíš být trochu sobec, jinak tě to semele.
Tak Betty tak to prr, asertivita není sobectví
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.