Zarinya No zrovna jsem si říkala, že po dlouhé době opravdu krásné Velikonoce....a nic z toho!
Stěžovací vlákno
Garfie ja mam po peti letech volno na velikonoce.![]()
Garfie Žejo, vždycky +1 a déšť se sněhem
jak by se to letos hodilo!
Už asi třetí den mě lehce pálí jazyk. Strejda Gůgl si myslí, že to je psychodomatické a nejspíš to znamená, že nemám radost ze života a neumím si užívat. Blbec. Mám chuť mu nasadit roušku na monitor.
Já mám Velikonoce spojené s lyžováním, taky nic z toho letos :(
Kokoska ja jsem měla včera pocit, jako bych se rtů a špičky jazyka dotkla rukou od chilli... raději jsem negooglila, abych si nevybrala to nejhorší :D
A666 Mne mali teraz priletieť rodičia na týždeň, chceli sme s nimi osláviť ich 40te výročie svadby
![]()
A já jsem už 2 dny měla být doma z Vietnamu. A půlku června v Norsku taky vidím bledě.
Nam s kamaradkama konecne po mnoha letech planovani vyletu do Lisabonu vyslo,ze nikdo neni tehotny,nekoji,nerozvadi se a prijde korona. ![]()
Kokoska a nejis ananas?:)
711990 ne. Asi musim vymyslet, jak si vic uzivat zivot ![]()
Kokoska Me zas brni, takze asi infarkt? Nebo mrtvice? Ja si z toho delam legraci, ale moje spoluzacka v zime normalne mrtvicku mela, sama doma, s predskolnima detma....Desny.
Karja to je hrozny, jak to dopadlo, dokazala si zavolat pomoc?
carries
To nepoteší. A také krásne výročie. Oslávite neskôr.
Zarinya Brečet za Gréckom? Alebo kam si mala odcestovať?
Už asi třetí den mě lehce pálí jazyk. Strejda Gůgl si myslí, že to je psychodomatické a nejspíš to znamená, že nemám radost ze života a neumím si užívat. Blbec. Mám chuť mu nasadit roušku na monitor.
![]()
milacka Nepoteší, ale tak hlavne, aby sme toto v zdraví prežili, to je hlavné teraz. A oslávime keď sa bude dať. Len ma to mrzí v tomto momente, lebo aj počasie bude pekné a mali sme naplánovanú večere, drinky a nejaké výlety.
Kokoska My máme rezervovanú vilku na juhu Francúzska na dva týždne v júni... tiež to nevidím, že by sa to zrealizovalo.
carries tak to by me hodne mrzelo, jih Francie ![]()
Kokoska Môžem si pozerať fotky z minulého roku
boli sme tam týždeň a keby sa dalo, ostanem tam už natrvalo :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.