Janulik03 s palici pomalu, ještě ho zítra můžeš potřebovat na ty čaje. ![]()
Držím palce ať je brzo lip, ale vážně to neuspěchej vyhřezla plotýnka za to nestojí.
Janulik03 s palici pomalu, ještě ho zítra můžeš potřebovat na ty čaje. ![]()
Držím palce ať je brzo lip, ale vážně to neuspěchej vyhřezla plotýnka za to nestojí.
Renusatko no tady to prave nejlip jde ve zdravotnictvi,tam jsem nikdy nemela problem i tato prace je ve zdravotnictvi,ale nejsem zdravotni personal,to vim,ze sestry ani doktori taky nemuzou.No,vzit to tak bych dostala prednostni ockovani.![]()
jako tohle je opravdu na vuli zamestnavatele,zakonem je 14 dni kdy ty chces 14 dni zamestnavatel,ale oni tu vychazeji dost vstric,protoze je tu hodne cizincu a ty se na leto vraceji domu a nikomu se nechce jen na 14dni.Ja to taky delam protoze jezdime na mesic do recka,byt doma tak je mi to jedno.
Mha a výběr hole až po podepsání informovaného souhlasu ![]()
Mha bambusove neeee este by v nich pasovali kontraband ked su dute
ZarinyaU nás to nejde, nemáme nikoho navíc, takže se zastupujeme navzájem. Zavře se o prázdninách jedna směna ze 4 a všichni se musí vystřídat
. Nikdo by se svojí dovolené nevzdal.
Zbytek roku je to nemožné ještě víc, protože to se musíme zastoupit a jsi tam potom na 12 hodin. Takže dovolené a nemoci jsou trochu horor pro ostatní
.
Je mi úplně jasný jak to máte, tak je to super, když to jde a nemusíš se po týdnu vracet.
Mha a budu z nich mat nahradu za rumbagule ![]()
Janulik03 Ale to potřeba Zpoplatnit! A nebo to bude jako hudební podkres k terapii?
Renusatko ono je to tady jeste tak,ze prazdniny zacinaji vetsinou az 1.srpna a ja jako bezdetna v srpnu vubec nemam sanci dovolenou kdekoliv dostat,ale ja sem spokojena s cervencem,proto to vetsinou projde.![]()
a jeste tedy pracem kde za me neni zaskok se uz vyhybam,to neni dobre.![]()
Mha budu buchotat do rytmu a kto bude zniet falosne vysypeme mu napln amusi si kupi novu ![]()
Janulik03 Jak to vidím, naše firma rozhodně bude prosperovat. Tolik geniálních nápadů ![]()
Mha
sa spolahni
Janulik03 A až dáte dohromady soubor, první turné je jasné, Japonsko! Garfie si to vyzvedne náklaďákem ![]()
teena-sTaky strašný, já jsem naštvaná po noční první středu v měsíci. Zkouška sirén, zkouška sirén.
S makem opatrně, můj kontraband určený k pašování se zvolna mění v makové buchty každý víkend, brzy mi horzí předávkování. ![]()
Což mi připomíná, že jsem teď dělala dokonce makovou zmrzlinu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.