MP Marge jo,ja se u diskuze dost bavim tim jak se te tady snazi presvedcit,ze by ses sakra uz mela zacit bat.
Ja si prijdu uplne provinile ![]()
MP Marge jo,ja se u diskuze dost bavim tim jak se te tady snazi presvedcit,ze by ses sakra uz mela zacit bat.
Ja si prijdu uplne provinile ![]()
MP Marge Já tomu rozumím. Na chalupě (na samotě u lesa) taky spímv přízemí s otevřeným oknem. To je teda úplný opak města, ale moje matka z toho má vždycky hysterický záchvat. Nikdy mi nenapadlo se tam bát. Stejně tak když jsem chvíli bydlela v přízemním bytě. V létě okno dokořán. Blbé je, že je slyšet naprosto všechno. Vy slyšíte co se šustne venku a naopak ven je zase slyšet všechno zevnitř. To mi přišlo jako trochu ztráta soukromí a vadilo mit to.
Ja jsem v minulosti vzdycky bydlela sama, tak mi to neprislo - ted by mi to asi taky vadilo. Ono tady v USA je to vubec osemetny s tim soukromim, jak jsou steny z papiru - clovek kolikrat i se zavrenym oknem od sousedu slysi, co nechce ![]()
já se tady bavím taky...přes půl světa někoho poučovat o bezpečném chování, aniž by dotyčná poučující kdy tam byla...profesionální deformace aneb ještě že už prázdniny končí a pančelky se budou moci realizovat v práci
Garfie
Nechci tuto debatu zlehcovat vykradeny dum/byt neni zadna legrace. Ale pripomnela jste mi vypraveni jednoho chlapce. Spolecne s kamarady se zhulili a rekli si, ze vlezou do bytu a z hecu neco ukradnou. Vlezli dovnitr, jenze zpanikarili a najednou nevedeli, co by meli vzit. Tak si rekli, ze seberou alespon kilo mouky.![]()
Zarinya No však jo. Taky píšu, že tu hranici má každý jinde. Myslela jsem si, že si vyměňujeme názory a zkušenosti a ty máme každý , naštěstí, jiné. Já se prostě cítím bezpečněji v noci na hřbitově než na noční ulici.
A nejbezpečněji jsem se cítila ve třídě sama s třiceti kriminálníky. ![]()
MarcelaN Asi v tom každý vidí, co chce. Někdo poučující pančelku, někdo jen popis zkušeností.
Ježiš . A přežila to babička? Mě by totiž kleplo...
me by taky kleplo! Ale babicka to kupodivu vzala klidne a zlodej se lekl, sfoukl svicku a utekl ![]()
A nejbezpečněji jsem se cítila ve třídě sama s třiceti kriminálníky.
Co jsi vyučovala?
já se tady bavím taky...přes půl světa někoho poučovat o bezpečném chování, aniž by dotyčná poučující kdy tam byla...profesionální deformace aneb ještě že už prázdniny končí a pančelky se budou moci realizovat v práci
To vite. Mne, pote, co jsem se tady dozvedela, ze nejsem normalni, protoze pres den (hodne) piju, uz neprekvapi fakt nic.
ze nejsem normalni, protoze pres den (hodne) piju
Ja viem ako to bolo myslene ale ![]()
Kora Odborné předměty a pak i angličtinu. Ale první lekci jsme dělali od října do vánoc. Kluci nebyli úplně bystří ![]()
Mrakoplas A jestli to tady cte nekdo novy, tak mam po povesti!!! ![]()
MP Marge Jo, to se fakt povedlo!
Každý nováček si tě aspoň hned zapamatuje!!
já se přiznám, že mě vždycky zaujme, když se popisuje, jak zloději ukradli "cennosti".
už několikrát jsem přemýšlela, co by ukradli u nás.
máme asi deset let starou plochou tv. a....už asi nic. starý malinký foťák. staré telefony. nemáme ani kolo, ani lyže. ani hifi. ani gauč starožitný.
akorát auta, ale jedno z nich je navíc prastaré.
máme akorát plný sklep zavařenin, já mám plné skříně hader, knihy se hádám nekradou.
akorát jeden obraz, který ale není vůbec cenný, je mi akorát osobně cenný, protože ho namaloval nějaký náš předek.
Jiná Realita U nás je největší cennosti obsah vinotéky
Jinak tu taky nic k ukradení není.
Pinot Noir největší cennost mojí matky: náramek pandora ![]()
(já nemám ani ten).
Já mám po dědečkovi nádherný medailonek s pannou Marií.
Jiná Realita presne, myslim ze dnes uz doma lidi tolik veci k ukradeni nemaji. Nejvetsim strachem moji maminky vzdycky bylo, ze by ji nekdo ukradnul zelvu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.