Mulen no je to parádní, klobouk dolů. Na jakém stroji jsi to šila?
Šití, pletení, háčkování,...
Mrs.Robinson díky
. Na Janome 920. Chvílemi měl teda problémy, ale mohlo to dopadnout hůř!
Mulen Wow!![]()
Panenka moc dekuju ![]()
Mulen no teda čumím, ten je parádní. ![]()
Mulen krasa, kde ses naucila tak sit?
Antje continuity Díky
. Já mám pocit, že to ani moc neumím (křivák byl dost troufalý pokus
), metoda pokus omyl a zjistila jsem, že nesmím být netrpělivá, pak dělám chyby. A taky mám pocit, že čím šiju jednodušší věc, tím je to horší.
Mulen tyjo
jsi moc šikovná
Ounz dík![]()
Mulen No tak to je Janome 920 fakt držák, ta kůže musela být v někerých místech dost velké sousto. Dopadlo to fakt výborně
Mrs.Robinson v některých místech jsem to posunovala ručně. A s pravidelnou délkou stehu jsem taky dost bojovala. Chtělo by to novej stroj!![]()
Mulen nepravidelná délka stehů je ještě dobrá. Mám taky Janome a i jen u koženky mi to místama vůbec nevázalo spodní nit s horní. Hlavně jak je silnější nit. ( a to ta na kůži bude)
Mulen no ty bláho! Smekám až k zemi.
rozarka nastesti stehy nevynechaval. Silnejsi nit jsem mela, bez ni by to fakt neslo.
Sweet Potato dik![]()
Mulen ty jo! Krivak je krasny! Obdivuju, ze ses pustila do kuze, ja na to zatim nenasla odvahu.
Mulen tak to je bomba.
na to bych neměla odvahu a ani trpělivost.
No když už máme toto vlákno nahoře, tak jen připomínám, že na Drops běží alpaca party. ![]()
Friga Kora Ono to není tak těžký, ale chtělo by to asi lepší stroj na ty složitější místa (než mám já) a nepárat, což se mi teda nepovedlo
. A díky.
continuity už jsem měla kolikrát cukání koupit vlnu a zkusit zase něco uplést, ale vždycky si to rozmluvím :)
Mulen ja mela takovy pletaci zachvat za covidu, nakoupila vlny a nove jehlice... upletla jsem 2 svetry velke a asi 4 detske a uz to nejak neni, co byvalo, zrucnost ani oci. Mam tu jeden rozpleteny detsky, zacala jsem na nejstarsiho a nevim, jestli to dodelam, nez do toho dorostou maly holky.
Kokoska to jsi toho upletla ale dost.![]()
Já mám za sebou pár palčáků, dvě čepice s jelenama, svetr pro miminko a rozpletený lem vesty (který před 20 lety doplétala babička
) a chuť to zkusit zase.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje