Super to bylo, dik za pekny odpoledne!
Doufam ze jste se nakonec na druhou stranu dostaly ![]()
Super to bylo, dik za pekny odpoledne!
Doufam ze jste se nakonec na druhou stranu dostaly ![]()
barbucha Lama_z_Lana jojo, bylo to super! Ja jsem uz ubytovana, neztratila jsem se, takze dobry.
Joo..podvecerni romantika 
Uz jsem taky skoro doma.
Lama_z_Lana To je krásné.
Sweet Potato Snažím se koupit lístky do Uffizi, protože za měsíc jedem...Jenže nemůžu dohledat v diskuzi, který ten okruh jste mi s moorou doporučovaly.
Budem tam na podzimní prázdniny, tak snad tam nebude tak moc lidí jako v sezóně.
Luna V Uffizi jsem nebyla, takže neporadím.
Co se týče Dómu a spol, byl to Brunelleschiho okruh - Dóm, Zvonice, Křitelnice, Muzeum del'Opera d Duomo a ten původní kostel sv Reparaty v základech Dómu.
http://www.tickets-florence.it/duomo-florence/opening-hours/
Vracím se nadšená z Tater. Sice trochu chladno, poslední letní den sněžilo, ale jinak jsem nadšená a Slovensku závidím
. Určitě se musím příští rok vydat znovu.

Renusatko je teď nejhezčí čas a nejstabilnější počasí.
A máš to bliz než já. ![]()
Renusatko prosim, z jake trasy je ta posledni fotka? a bylo tam hodne lidi?
ja jsem ted v rakousku uplne objevila horskou turistiku, hrozne me to bavi, takze sonduju dalsi destinace :)
Lilly_Ku To je fotka ze sestupu ze Soliska. Kvůli tomu, že pracovní kolektiv je 50-60 let, tak lanovkou na Solisko a sestup k Jamskému jezeru. I tak myslím, že to bylo náročné (pro některé), protože se dost dlouho šlo přes sníh a tyhle velké kameny. Ale ty výhledy
. Edit: je to jedna z tras, která je od listopadu už uzavřená.
Lidí moc nebylo, protože to byly všední dny.
Nezvazovala nektera z vas nekdy dovolenou na Sicilii? Kamaradce, ktera se mnou mela tenhle patek na tyden odletet, zemrel otec. Takze jestli si k sobe nikoho nenajdu, letim sama...
razorblade tyyjo, letěla bych hned, ale nemám už dovo, zato mám milion pracovních povinností.. Chjo...
razorblade no tyjo, nepřipravovat za dva týdny akci pro 250 lidí, tak okamžitě! To mě mrzí, že vám to takhle nevyšlo.
Včera mi na fcb přistál inzerát na pronájem plachetnice v Trogiru z 4700 EUR zlevněný na 700 EUR, obrovská loď skoro za hubičku. No ale achjo, parta má rozjednané zakázky, já organizace megaakce, škoda.
razorblade Tyjo, na týden?
Lama_z_Lana barbucha Friga Holky, co děláte tady zašitý? To mělo být ve Srazech :-). Doufám, že jste si to užily.
Lama_z_Lana barbucha Friga Holky, co děláte tady zašitý? To mělo být ve Srazech :-). Doufám, že jste si to užily.
ja teda urcite ![]()
Lama_z_Lana Mně je to jasný, že jste si to musely užít :-).
No a od 11. rijna by se prej dalo udelat vyjezdko na jinym zajimavym miste ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.