brrr Bylo to opravdu moc fajn.
Cestování
notna Tak to jsem moc ráda, super, že jste si to užili!
Dneska je tu fakt krasny podzim ![]()

A furt se mi jeste neokoukala.
Lama_z_Lana ty jo, nádhera!
Lama_z_Lana A byla jsi už ve Staré Uppsale u mohyl? Máš tam krásně
brrr aano prosim, hned v cervnu. Jeste bych tam mohla zajet ted, jak se to tam na podzim zmenilo :)

Lama_z_Lana Je, to je taková uklidňujicí fotka

bublifuk
Kde to je?
Garfie první foto je z vysočiny, druhé dvě jsou Broumovsko. Horní je kříž smíření
bublifuk To je působivé.
Jsem do 3h bezdomovec a cekani na otevrenou ubytovaci kancelar si kratim sezenim u reky. Prisla se sem (oficialne) fotit omladina - tipuju tak stredoskolaci. Holky dlouhy "plesovy" saty ale co me prekvapuje, vsichni kluci maji na sobe frak. Je to pekny, hezky se na to kouka ![]()
bublifuk Historie smutná až děsivá, místo krásné. Děkuji.
Garfie maličkost, proti tomu co pro nás děláš v japonském vlákně ![]()
Podzim ve Švédsku je nádhernej, když se zadaří.
A zadařil - dorazila jsem domů a je tu větší zima! ![]()
Hele zeť přivez výborný víno (kromě naprosto luxusních ananasů přímo z plantáže, sýrů z místních zdrojů atd.)! Nějaký červený, prej teda portugalský, jmenuje se to myslím Piano... fakt výtečný ![]()
Jo a čaj, že ho tam pěstujou (netušila jsem doteď), to se budu odhodlávat asi delší dobu ho ochutnat, páč přivez zelenej (což by nevadilo) s anýzem (a to mě trochu děsí).
A jinak velký nadšení a doporučení. Akorát to prej chce auto/řidiče - měli jste?
barbucha no ten patek byl uplne bozi!
Fakt super. Já už tady byla tolikrát, ve všech možnejch časech... ale vždycky když si řeknu "Stockholm", tak vidim ten krásnej barevnej podzim, a to světlo takový...
barbucha no a kde je fotka te Aleje ctyr rocnich obdobi? Bylo to kdysi od tebe, ze jo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje