Victoria tak to je presny:-)) me ty zapadle kouty (hlinikarna+kostel
uplne desi, protoze si hned zive predstavim ze bych byla nucena tam zit. priroda uzasna... a pak honem zpet do civilizace:-)
Cestování
viktorka_od splavu Jo, souhlas! Velká výhoda je ta loď! Vůbec si nedokážu představit se sem trmácet individuálně po pevnině, to by snad ani nešlo, rozhodně by to trvalo strašně dlouho a člověk by to pobřeží neviděl v takové délce. A vůbec si nedokážu představit v těchtokončinách hledat ubytování a jídlo... na loď se vracíte k čisté posteli, dobrému jídlu a láhvi vína:-)
Victoria To je krása. Nevím, proč jsem si myslela, že tam budou jen hluboké lesy.

SunEclipse jsou to stále Azory? Některý fotky bych klidne řadila na Madeiru...
Je to krásný proste, ať je to kdekoli.
SunEclipse krasny moc!
eM jj pořád Azory, na Madeiře jsem nebyla
SunEclipse To je nádhera. Jak vám vyšlo počasí?
Sweet Potato azorsky...tam je to strašně proměnlivé. Můžeš stát v lijáku, a dívat se, jak o deset kilometrů dál svítí slunce. Samozřejmě nám i pršelo, ale jsou to takové krátké přepršky, a je teplo, takže nám to nevadilo. Jen mý vlasy vypadaly jako koudel ![]()
SunEclipse krasne fotky! Ty čmoudiky jsou horke prameny?
Kokoska jj, detail je vidět na další fotce, jak tam tryská vroucí voda
Dneska bylo na severu az kycovite krasne ![]()

Kdyz uz se rozdavaji ty Nobelovky, byla jsem se mrknout, jestli tam na me taky nejaka nezbyla. Co bylo v muzeu mimo jine zajime - bylo tam vystaveno par slavnostnich rob z predavani. Ty prvni saty mela ne sobe na slavnostnim vyhlaseni v roce 1995 kralovna a pote je jeste jednou vynesla i princezna Viktorie. Ty bile mela na sobe na banketu v roce 2017 tehdejsi ministryne kultury.

Lama_z_Lana ooo ty bily
Šumava

Já se sem zas vetřu s dotazem, byli jste někdo na dovolené v Dubaji s malými dětmi? rasaNori myslím? Jak je to tam s přistýlkami pro děti? Když hledám na bookingu, tak mi to automaticky nabízí 2 pokoje po 2 lůžkách, na invii zas naopak 1 dvoulůžkový pokoj bez jakékoliv poznámky o nějakém prostoru na spaní pro děti.
a vůbec, dneska jsem hned ráno po východu slunce jela z východu domů na západ a to vám byla taková krása, že jsem byla zklamaná že už jsem doma. zjistila jsem, že mi jakékoliv kopce na obzoru vyvolávají nekontrolovatelný úsměv na tváři, se při tom pohledu úplně tetelím štěstím. žít někde v rovinách tak bych asi uchřadla
SunEclipse Ta fotka toho vzdáleného pobřeží je krásná!
brrr viktorka_od splavu Exotika určitě povinná není, jak se říká "všude dobře, doma nejlíp"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje