MP Marge Ňuňuňu.
Škeble s perletí
To mi připomíná pokusy s larvičkama chrostíků, jak se jim dávají barevné korálky a tak.
tenhle to dovedl k dokonalosti:http://www.bulvy.cz/i-hmyz-muze-mit-vlastni-sperky/
MP Marge Ňuňuňu.
Škeble s perletí
To mi připomíná pokusy s larvičkama chrostíků, jak se jim dávají barevné korálky a tak.
tenhle to dovedl k dokonalosti:http://www.bulvy.cz/i-hmyz-muze-mit-vlastni-sperky/
MP Marge juuu
nahodou musle je bezvadna, vintage![]()
MP Marge tak tedy to je ... zvláštní .. prostě krab :-)
MP Marge jezis to je krasavecek![]()
![]()
![]()
MP Marge No, podívejte se z mobilu do nastavení profilu, tam máte kontaktní mail uvedený a i to heslo si tam můžete nastavit nové :)
MP Marge No tak ten je :-) Jen, možná krabičku sirek pro srovnání? :-) Už se moc těším na fotky z terária.
MP Marge blby dotaz - takze oni nemaji svuj krunyr a nasadi si skebli? cely zivot?
999 Hele na toho jsem dnes v obchodě koukala, a říkala jsem si, že bych na něj měla Marge upozornit![]()
(Ale vedle něj teda visely nigiri rolky, tak nevím, jak to mysleli
)
MP Marge blby dotaz - takze oni nemaji svuj krunyr a nasadi si skebli? cely zivot?
Jo, cely zivot! A radi skeble meni, i kdyz uz nerostou! A casto se o ne perou - i se muze stat, ze silnejsi krab donuti slabsiho skebli opustit... Proto pry je dobre mit v terariu vic skebli na vyber a casto je stridat.
A kdyz se nekdy stane, ze nemuzou najit vhodnou skebli, tak zustanou "nahati", coz vypada srandovne. Ale neni to pro ne moc dobre
Damy, krabi dekuji za projevy prizne ![]()
Sweet Potato Já vůbec netušila, že mají i kamenné prodejny...
Sweet Potato s nigiri rolkama jsem se právě chystala nevhodně zavtipkovat :-))
999 Tahle je na Floře, ale jedna je myslím i v Palladiu.
999 maj, na ty vozdoby je to lepší (ve Floře a na Černým mostě a určitě i jinde)
Sweet Potato Díky
Potrefenáhusa Taky díky
. Vyskočily tady na mě ozdoby Star Wars a jsou samozřejmě úplně nejdražší ze všech...
.
999 Tak ty na Floře neměli:-(
Sweet Potato Aspoň ušetřím
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.