Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 16:06
Reakce na 999:

MP Marge A vánoční ozdoby už máš?  https://www.butlers.cz/Vanoce/Zdobime-stromecek/Vanocni-ozdoby/Vanocni-ozdoby-pro-deti/HANG-ON-Ozdoba-krab

​Jeeee  Uz vidim, ze budu muset zaukolovat svou sekretarku, ehm, tatinka 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 16:09
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Ňuňuňu.

Škeble s perletí To mi připomíná pokusy s larvičkama chrostíků, jak se jim dávají barevné korálky a tak.

tenhle to dovedl k dokonalosti:http://www.bulvy.cz/i-hmyz-muze-mit-vlastni-sperky/

​To je super!!! Ja bych krabum mohla poridit ruzne vymalovane a ozdobene ulity, ale odbornici varuji, ze i kdyz prodejci tvrdi, ze barvy nejsou pro kraby toxicke, tak toxicke jsou. Tak nechci riskovat. 

Mohla bych jim ale poridit ulity z tvrzeneho skla! To je docela sranda, pozorovat, jak to vypada uvnitr  Navic krabi je pry maji radi, protoze jsou hladke. Tak uvidime 

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 16:14
Reakce na MP Marge:

o je docela sranda, pozorovat, jak to vypada uvnitr 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 16:16

Potrefenáhusa Fakt, jak jsou tam stuleni do klubicka 

Ale asi do toho nepujdu, prece jen mi to pripada takove trochu uz moc. Odbornici doporucuji tu perlet, ze je taky hladka, tak se snazim najit neco hezkeho a leskleho, ale porad prirodniho, s perleti uvnitr 

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 16:46

MP Marge Balíčky mušlí různé velkosti v CZ prodával MadalBal (dekorační a ethno blbinky), ale už dlouho jsem je tam neviděla. Ale to je ti naprd, je mi jasné. Nicméně možná bych zapátrala v obchodech s domácími a zahradními dekoracemi.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 16:52
Reakce na andulka01:

MP Marge Balíčky mušlí různé velkosti v CZ prodával MadalBal (dekorační a ethno blbinky), ale už dlouho jsem je tam neviděla. Ale to je ti naprd, je mi jasné. Nicméně možná bych zapátrala v obchodech s domácími a zahradními dekoracemi.

​Ja uz jsem toho nasla hafo on-line, on je spis problem najit obchod, kde je nenapousteji skodlivymi chemikaliemi, coz ty urcene k dekoraci jsou casto. Uz jsem ale nasla jeden, ktery se specializuje na musle a kameny do akvarii, tak snad to bude bezpecne 

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 17:07

MP Marge Ajonojo, mě teda nenapadla ta chemie.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 17:13

MP Marge To je krasavec .

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 17:51

MP Marge tak mate aspon vyresene, co si prat na vanoce - musle pro kraby :)

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 18:09

MP Marge krasavec...!  Chapu ze vyber musli je veda. Domecky pro zelvy taktez..  

A jeste me napadlo, aby se v te sklenene necitili prilis nazi.. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 18:59
Reakce na baltik:

MP Marge tak mate aspon vyresene, co si prat na vanoce - musle pro kraby :)

​Hele, ono by se toho naslo, nejen musle: vetsi terarium, rostlinky, bazenek s bublinkama... A ozdoby na stromecek 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 19:02
Reakce na Pavlena:

MP Marge krasavec...!  Chapu ze vyber musli je veda. Domecky pro zelvy taktez..  

A jeste me napadlo, aby se v te sklenene necitili prilis nazi.. 

​Ja prave myslim, ze jo. Sice nejsem krab, ale nechtela bych mit domecek, kam muze kazdy cumet! Ten napad uz jsem definitivne zavrhla... 

Offline Friga
2044 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 19:18

MP Marge Ten je 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 13. listopadu 2018 19:41

Friga Diky 

Rada bych vyfotila toho velkyho, protoze ten je i takovej hezky do cervena, ale kdyz on byl vzdycky takovej plachej a nechtel vylezt. A ted, co se zahrabal, uz je to asi ztraceny...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 03:05

Vysvetlete mi, jak se z toho vseho nezblaznit!? Pritel prinesl psa!!! No, psa - pejska. Civavu zkrizenou s jezevcikem  Takze je to takova dlouha civava...

Jdu otevrit dalsi flasku vina. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 03:07

P.S. Malem jsem dostala infarkt, kdyz jsem po navratu z prace otevrela terarium, ale vyslo najevo, ze to nesmrdi (chciplej) krab, ale zbytky hoveziho 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 06:42

MP Marge  bojím se úplně napsat abys pokračoval v psaní.. se psem bude určitě taky sranda. Přítele bych ale už nepouštěli nikam samotného. 

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 07:05
Reakce na MP Marge:

P.S. Malem jsem dostala infarkt, kdyz jsem po navratu z prace otevrela terarium, ale vyslo najevo, ze to nesmrdi (chciplej) krab, ale zbytky hoveziho 

​co přijde příště??? 

Přivedl jsem domů Božce nádhernýho nosorožce...

Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 07:14

Pejskové šli včera do hospody, Goliáš byl taky někde na tahu a já doma přijímala návštěvy 

Offline Janulik03
20004 příspěvků moje polička 14. listopadu 2018 07:24