MP Marge A vánoční ozdoby už máš?
https://www.butlers.cz/Vanoce/Zdobime-stromecek/Vanocni-ozdoby/Vanocni-ozdoby-pro-deti/HANG-ON-Ozdoba-krab
Jeeee
Uz vidim, ze budu muset zaukolovat svou sekretarku, ehm, tatinka ![]()
MP Marge A vánoční ozdoby už máš?
https://www.butlers.cz/Vanoce/Zdobime-stromecek/Vanocni-ozdoby/Vanocni-ozdoby-pro-deti/HANG-ON-Ozdoba-krab
Jeeee
Uz vidim, ze budu muset zaukolovat svou sekretarku, ehm, tatinka ![]()
MP Marge Ňuňuňu.
Škeble s perletí
To mi připomíná pokusy s larvičkama chrostíků, jak se jim dávají barevné korálky a tak.
tenhle to dovedl k dokonalosti:http://www.bulvy.cz/i-hmyz-muze-mit-vlastni-sperky/
To je super!!! Ja bych krabum mohla poridit ruzne vymalovane a ozdobene ulity, ale odbornici varuji, ze i kdyz prodejci tvrdi, ze barvy nejsou pro kraby toxicke, tak toxicke jsou. Tak nechci riskovat.
Mohla bych jim ale poridit ulity z tvrzeneho skla! To je docela sranda, pozorovat, jak to vypada uvnitr
Navic krabi je pry maji radi, protoze jsou hladke. Tak uvidime
Potrefenáhusa Fakt, jak jsou tam stuleni do klubicka ![]()
Ale asi do toho nepujdu, prece jen mi to pripada takove trochu uz moc. Odbornici doporucuji tu perlet, ze je taky hladka, tak se snazim najit neco hezkeho a leskleho, ale porad prirodniho, s perleti uvnitr
MP Marge Balíčky mušlí různé velkosti v CZ prodával MadalBal (dekorační a ethno blbinky), ale už dlouho jsem je tam neviděla. Ale to je ti naprd, je mi jasné. Nicméně možná bych zapátrala v obchodech s domácími a zahradními dekoracemi.
MP Marge Balíčky mušlí různé velkosti v CZ prodával MadalBal (dekorační a ethno blbinky), ale už dlouho jsem je tam neviděla. Ale to je ti naprd, je mi jasné. Nicméně možná bych zapátrala v obchodech s domácími a zahradními dekoracemi.
Ja uz jsem toho nasla hafo on-line, on je spis problem najit obchod, kde je nenapousteji skodlivymi chemikaliemi, coz ty urcene k dekoraci jsou casto. Uz jsem ale nasla jeden, ktery se specializuje na musle a kameny do akvarii, tak snad to bude bezpecne
MP Marge Ajonojo, mě teda nenapadla ta chemie.
MP Marge To je krasavec
.
MP Marge tak mate aspon vyresene, co si prat na vanoce - musle pro kraby :)
MP Marge krasavec...!
Chapu ze vyber musli je veda. Domecky pro zelvy taktez..
A jeste me napadlo, aby se v te sklenene necitili prilis nazi.. ![]()
MP Marge tak mate aspon vyresene, co si prat na vanoce - musle pro kraby :)
Hele, ono by se toho naslo, nejen musle: vetsi terarium, rostlinky, bazenek s bublinkama... A ozdoby na stromecek ![]()
MP Marge krasavec...!
Chapu ze vyber musli je veda. Domecky pro zelvy taktez..
![]()
A jeste me napadlo, aby se v te sklenene necitili prilis nazi..
Ja prave myslim, ze jo. Sice nejsem krab, ale nechtela bych mit domecek, kam muze kazdy cumet! Ten napad uz jsem definitivne zavrhla...
MP Marge Ten je ![]()
Friga Diky ![]()
Rada bych vyfotila toho velkyho, protoze ten je i takovej hezky do cervena, ale kdyz on byl vzdycky takovej plachej a nechtel vylezt. A ted, co se zahrabal, uz je to asi ztraceny...
Vysvetlete mi, jak se z toho vseho nezblaznit!? Pritel prinesl psa!!! No, psa - pejska. Civavu zkrizenou s jezevcikem
Takze je to takova dlouha civava...
Jdu otevrit dalsi flasku vina.
P.S. Malem jsem dostala infarkt, kdyz jsem po navratu z prace otevrela terarium, ale vyslo najevo, ze to nesmrdi (chciplej) krab, ale zbytky hoveziho ![]()
MP Marge ![]()
bojím se úplně napsat abys pokračoval v psaní.. se psem bude určitě taky sranda. Přítele bych ale už nepouštěli nikam samotného. ![]()
P.S. Malem jsem dostala infarkt, kdyz jsem po navratu z prace otevrela terarium, ale vyslo najevo, ze to nesmrdi (chciplej) krab, ale zbytky hoveziho ![]()
co přijde příště??? ![]()
Pejskové šli včera do hospody, Goliáš byl taky někde na tahu a já doma přijímala návštěvy ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.