MP Marge
SOm tak rada, že konečne patríš aj do tohto vlákna, je to sranda a bavím sa
![]()
MP Marge
SOm tak rada, že konečne patríš aj do tohto vlákna, je to sranda a bavím sa
![]()
Socializace a kontakt s jinými psy pro život ve smečce (a pozdější pohodlné venčení, kdy člověk psa jen vypustí a kouká, jak si hraje) a různé blbinky na učení, které psa zabaví mentálně a utuží vztah s páníčkem taky potvrzuju.
Ja uz svuj skepticky postoj k podobnym aktivitam znacne prehodnotila! Zejmena video s Rufickem me nakoplo
Ale porad si rikam, ze by to bylo idealni spis pro pritele. Ja bojuju s casem, zarimco on ted nema moc co delat, je casto sam, nudi se a je mu smutno - s pejskem na cvicaku by se aspon zabavil a mozna i rozveselil!?
Ted jen, jestli v DeKalbu vubec neco mame!? Vim, ze je tady psi hriste, ale o nic jineho jsem se nikdy nezajimala.
MP Marge Určite u vás niečo je. Mne príde, že v US sú cvičáky, parky a tak. Známa čo býva v Cali chodí so psami na organizované venčenie. Proste si skupina 20 ľudí so svojimi psami vymyslia trasu a idú spolu, podľa mňa je to super, psy si zvyknú chodiť na vodítku pekne aj keď sú okolo iné psy, na začiatku a na konci prechádzky je hra, cvičiteľ počas prechádzky radí čo a ako. No super, ak by bolo niečo také tu hneď idem. :) A hlavne majú v Starbuckse Puppuccino, tak beda ti ak tam Chica nevezmeš. :D

Kúpila som vianočné postroje zn. Crazydoglady ![]()

MP Marge Určite u vás niečo je. Mne príde, že v US sú cvičáky, parky a tak. Známa čo býva v Cali chodí so psami na organizované venčenie. Proste si skupina 20 ľudí so svojimi psami vymyslia trasu a idú spolu, podľa mňa je to super, psy si zvyknú chodiť na vodítku pekne aj keď sú okolo iné psy, na začiatku a na konci prechádzky je hra, cvičiteľ počas prechádzky radí čo a ako. No super, ak by bolo niečo také tu hneď idem. :) A hlavne majú v Starbuckse Puppuccino, tak beda ti ak tam Chica nevezmeš. :D
Jezis, ja nevim, jestli takova vymozenost ale dorazila i k nam na venkov!? ![]()
Jinak na to ostatni se poptam na FB. Prave jsem si uvedomila, ze jsem se nedavno stala clenkou skupiny "What's Happening in DeKalb", takze tam bude nekdo urcite vedet ![]()
Já myslím, že canisterapie může příteli jenom prospět. Vypadá to na hodně živého pejska, určitě bude i učenlivý. Zdejší pejskařky ti na to kálení na koberec snad něco poradí, nepomohlo by třeba omezit mu na noc prostor?
paktofonika Tak se pak ale nediv, že všichni budou mít Percyho za fenku.![]()
Sweet Potato Ale červená je gender neutral nie? ![]()
MP Marge
Já myslím, že canisterapie může příteli jenom prospět. Vypadá to na hodně živého pejska, určitě bude i učenlivý. Zdejší pejskařky ti na to kálení na koberec snad něco poradí, nepomohlo by třeba omezit mu na noc prostor?
On je s nami v loznici a vetsinu casu sladce spi - dvere jsou zavrene, takze jinam nema pristup, no, takze kdyz to na nej prijde...
Tady bude každá rada drahá, ale mohlo by třeba pomoct přidat ještě jedno venčení někdy pozdě v noci nebo brzy ráno. Je to vlastně takový dítě, tak možná potřebuje častěji. Obdivuju, jak ses do toho všeho pustila, máš to z 0 na 100 během pár dní, a to jsi zatím jen uvažovala o pořízení ptáka, což je oproti korýšům a savcům celkem jiný kafe.
dynda Ja si prave rikam, ze bych i toho papouska jeste mohla pribrat - mezi kraby a pejskem uz by se ztratil ![]()
Zkusime tedy to pozdni/casne venceni a uvidime, co to udela.
Z loznice ho vyhodit nechci, ac z drevene podlahy v obyvaku a kuchyni by se to uklizelo lip. Ale stacily dve noci a uz jsme si zvykli, ze s nami spi, a myslim, ze pritel, kterej je z nej vubec celej na vetvi, by to tezko nesl.
MP Marge kdyz uz papoucha, tak prosim velkyho, at ho ten civavojezevcik nezblajzne;)
MP Marge Terapeutickej pejsek :-) rychlej tak, že přítel svou diagnózu nebude stíhat :-) Promiň, to nemyslím úplně vážně a nemoc fakt neberu na lehkou váhu. Ale v okolí mám pár diagnóz a často pes pomohl - ta povinnost pečovat, vychovávat a venčit nastaví rámec dne, pes je pozitivní a když jsou vidět úspěchy, udělá to strašně moc.
A je krásnej
chceme fotky, spoustu fotek! Samozřejmě i krabíků. Co vidím jako dost super je, že krabi na psa žárlit fakt nebudou, zatímco u sestavy pes a papouch bych trochu váhala.
Cha cha, pritel pres poledne hlasil, ze v DeKalbu snezi! Ja jsem si rikala, jak ten nas malej, urcite zimomrivej pejsek obstoji pri venceni, kdyz pro nej jeste nemame zadnej svetrik! Nacez jsem obdrzela zpravu, ze pes venku radi jako cerna ruka, zere snih a nechce jit domu ![]()
Prostě správnej pes, žádná dámička!
MP Marge Vzhledem k tomu, že jsme taky chartistka a že je dost málo pravděpodobný, že byste to stihla přede mnou - nemůžeme si tykat? :-)
K těm aktivitám, ono je to právě od psa. Opravdu jsou takový, co mají nejradši klid a svůj svět, ale i u těch se často najde nějaká činnost, pro kterou by se rozkrájeli a budou vám vděčný, když v tom pojedete s nima. Tp rozdělelní, jak píšete, by bylo asi ideální, ale ne vždycky to tak dopadne, že cvičí, kdo má víc času. Většinou to dělá ten, koho to víc baví, když to nebaví ani jednoho, tak většinou to na sebe vezme spíš to něžný pohlaví, aspoň v mým okolí to tak je.
POtřebu nejspíš ještě neví, že je tam nemá dělat, dala bych mu čas. Koberec bych buď dočasně shrnula nebo něčím překryla, to vzetí ven těsně předtím, než jdete spát, je taky dobrý nápad. A chce to s ním udělat pár kroků, aby se rozpohybovaly střeva. Oni se většinou předtím potřebujou trochu proběhnout, takže buďto tam v noci pochoduje, nebo mu nesedí žrádlo (bobky by měly být trochu zformovaný).
MP Marge Terapeutickej pejsek :-) rychlej tak, že přítel svou diagnózu nebude stíhat :-) Promiň, to nemyslím úplně vážně a nemoc fakt neberu na lehkou váhu. Ale v okolí mám pár diagnóz a často pes pomohl - ta povinnost pečovat, vychovávat a venčit nastaví rámec dne, pes je pozitivní a když jsou vidět úspěchy, udělá to strašně moc.
A je krásnej
chceme fotky, spoustu fotek! Samozřejmě i krabíků. Co vidím jako dost super je, že krabi na psa žárlit fakt nebudou, zatímco u sestavy pes a papouch bych trochu váhala.
Krabi opravdu vypadaji, ze je jim spousta veci u pr...., takze s tim zatim problem neni ![]()
Jinak s tim psem, no on me pritel s Chicem prekvapil, ale my jsme uz o tom pred casem mluvili. Muj nejlepsi kamarad z NIU, taky terapeut (jeden z mala pratel, kteri mi zustali pote, co jsem s pritelem zacala chodit) uz mi to navrhoval davno, kdyz jsem si stezovala, ze se priteli v DeKalbu nelibi, a ze ma depresi. Dokonce mi poslal i nejake odborne clanky o ucinnosti terapeutickych psu. Takze ja uz jsem byla nalomena, jen jsem necekala, ze to pujde tak rychle!
Je fakt, ze pes je u nas dva dny, ani ne, a ja uz na priteli vidim, jak pookral ![]()
MP Marge
Prostě správnej pes, žádná dámička!
Mam pocit, ze v kabelce ho asi nosit nebudu
A nalakovat drapky naruzovo asi taky nebude chtit! Budu se holt muset realizovat na krabech...
MP Marge Vzhledem k tomu, že jsme taky chartistka a že je dost málo pravděpodobný, že byste to stihla přede mnou - nemůžeme si tykat? :-)
K těm aktivitám, ono je to právě od psa. Opravdu jsou takový, co mají nejradši klid a svůj svět, ale i u těch se často najde nějaká činnost, pro kterou by se rozkrájeli a budou vám vděčný, když v tom pojedete s nima. Tp rozdělelní, jak píšete, by bylo asi ideální, ale ne vždycky to tak dopadne, že cvičí, kdo má víc času. Většinou to dělá ten, koho to víc baví, když to nebaví ani jednoho, tak většinou to na sebe vezme spíš to něžný pohlaví, aspoň v mým okolí to tak je.
POtřebu nejspíš ještě neví, že je tam nemá dělat, dala bych mu čas. Koberec bych buď dočasně shrnula nebo něčím překryla, to vzetí ven těsně předtím, než jdete spát, je taky dobrý nápad. A chce to s ním udělat pár kroků, aby se rozpohybovaly střeva. Oni se většinou předtím potřebujou trochu proběhnout, takže buďto tam v noci pochoduje, nebo mu nesedí žrádlo (bobky by měly být trochu zformovaný).
Jasne ze si muzeme tykat, ja uz jsem si s tim vecnym vykanim sama sobe protivna ![]()
Jinak mam podezreni, ze Chico je extrovert, ktery nevyzaduje klid, nybrz akci, ba dokonce i chaos ![]()
Cvicak vyzkousime a uvidime, koho to bude vic bavit. Pokud to pritele chytne, super, pokud ne, tak to nejak dame dohromady spolu. Ale mam tuseni, ze to pritele chytne!
Bobky jsou perfektne zformovany a snadno se uklizeji - beru to tak, ze to je dobre znameni!?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.