Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 11:47

Karoleena jo, no, to neni bohužel pokaždý, takovýhle posvícení

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 13:19

Potrefenáhusa Fascinuje mě ta bílá dečka na poslední fotce, jak visí z toho stolku dolů...to vám jako Goliášek toleruje??? 

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 13:43

Mohučanka asi jo :-))) von jde hlavně po tom stromečku a po ozdobičkách, co se houpou. (stromeček žere)

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 14:59

Potrefenáhusa v plavací vestě mi výraz přijde ok, ale v té modrozelené se tváří jak spráskaný pes...

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 15:01

Catherinne no ale on v tý plovací vůbec nemohl chodit, proto tam chudák tak stojí, kouká, vrtí a pak udělá pár rozpačitých kroků někam do strany

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 15:17

Potrefenáhusa je to jak když dáš kočkám kšandy  měl někdy Goliáš postroj?

Online Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:04

Catherinne nikoliv, pouze bundičku 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:14

Dobre rano! Vcera vecer se stala zvlastni vec. Rozhodla jsem se konecne procist vsechny ty papiry, ktere jsme dostali spolu s Chicem, abych vedela, co a jak. Musim rict, ze predchozi majitele nam predali vzornou dokumentaci - potvrzeni o ockovani, o kastraci, leky, ktere kdy bral - vsechno. Ale nasla jsem tam neco, co jsem fakt necekala: Certifikat, ze Chico je cistokrevna civava: rodokmen; a kopii uctu za koupi (ten malej previt stal $2500 ). Pritel byl z Chicem venku, tak jsem na nej uderila hned, jak se vratil, jak prisel na to, ze nas pes je civava zkrizena s jezevcikem!? Pri vyslechu vyslo najevo, ze pritel vlastne nevi, a ze to asi popletl.

Takze to vypada, ze mam doma cistokrevnou papirovou civavu!? Ale v tom pripade nechapu, proc je ten pes tak dlouhej. V Rockfordu byly civavy v mode a potkala jsem jich tam za ta leta fakt hodne, a zadna nemela takhle dlouhe telicko...

Dodatecne se nabizi i otazka, proc se predchozi majitele chteli psika zbavit tak moc, ze ho dali zadarmo, kdyz za nej zaplatili tolik penez. To je podezrele, ne? Pritel, ktery ma v kompetenci uklizeni "nehod", ma teorii, ze byli proste unaveni z toho, ze Chico porad cura a kaka v byte. Je mu uz vic nez 6 mesicu - vyslo najevo, ze mu je 9 mesicu - a porad to dela, trebaze s vencenim nema zadne problemy. Dnes rano jsem zase nasla "darecek" na koberci u dveri, na stejnem miste, on to snad ma jako nejakej ritual!? A to vcera venku nekolikrat byl a vzali jsme ho ven i pred spanim 

Tak jsem zvedava, jaka tajemstvi ten pes skryva!? 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:15
Reakce na Catherinne:

Potrefenáhusa je to jak když dáš kočkám kšandy  měl někdy Goliáš postroj?

​Ja bych se bala se o tom jen v Goliasove pritomnosti zminit 

Online Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:18

MP Marge Po pravdě, ještě jsem nepotkala dvě čivavy (nebo “čivavy”), které by vypadaly stejně. 

Dáreček na stejném místě - u dveří, bych brala pozitivně. Ven těmi dveřmi chudák nemohl, ale směr měl správný.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:24

Sweet Potato Takze mam to brat, ze i v 9 mesicich je to jeste normalni? 

Online viktorka_od splavu
49112 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:27

MP Marge normální to není, ale vypadá to spíš, že předchozí majitelé nezvládli výcvik, ev. ještě že pejsek není zdravý, ale to by asi v těch dokladech bylo něco co tomu nasvědčuje?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:29

viktorka_od splavu Po tom jsem se prave pidila, ale nasla jsem jen zpravu o (uspesne) kastraci a o tom, ze jednou se Chico (rovnez uspesne) lecil s bronchitidou. 

Online Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:30

MP Marge Standartní to rozhodně není. Ale důvodem bude, že to pejska nikdo neučil, ne že by nebyl schopen se ho naučit. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:32

Jo, a tedy rady mistnich uzivatelek nasledujeme - podlozku jsme vyhodili, vencime casto, za nehody netrestame  - akorat to odmenovani za uspesne vykonanou potrebu zatim vazne, protoze Chico si s sebou prinesl tri ruzna baleni stenecich pamlsku, lec vyslo najevo, ze o ne vubec nestoji 

Online viktorka_od splavu
49112 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:32

MP Marge a nepsalas že měl s sebou nabalenou nějakou tu podložku na dělání potřeby v bytě? možná ho to fakt neučili/nechodili s ním ven a on si myslí, že to dělat vevnitř je správný

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:33
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Standartní to rozhodně není. Ale důvodem bude, že to pejska nikdo neučil, ne že by nebyl schopen se ho naučit. 

​No ja doufam, protoze to vecne drhnuti koberce je fakt otrava -  a to jeste pritel pise, ze ma Chico trochu prujem 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:34

MP Marge a nepsalas že měl s sebou nabalenou nějakou tu podložku na dělání potřeby v bytě? možná ho to fakt neučili/nechodili s ním ven a on si myslí, že to dělat vevnitř je správný

​To by mohlo byt, akorat teda kdyby to aspon delal na tu podlozku 

Online Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:44

MP Marge Plus nezapomeň, že i z vydrhnutého koberce to Chicco stále cítí a i proto to místo může navštěvovat opakovaně

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 16. listopadu 2018 16:46

Sweet Potato 

Ja ho snad z te loznice budu muset na noc vyhodit!?