Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:24

Sweet Potato No dyt to rikam!!! Ale ma papiry a je cistokrevna 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:32

MP Marge Tak až je to, co je to, všechno lepší než čivava (zvlášť, když to vypadá jak papillon)

Offline viktorka_od splavu
49110 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:33

MP Marge myslím, že prvního majitele ošidili

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:35

MP Marge Chicoje boží  A kraby uvidíme kedy?

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:38

MP Marge hele a ty papíry jakoze fakt lejstro s rodokmenem, jméno chovatelské stanice atd. nebo kupní smlouva? Jako ono je to fuk, jen ze tohle fakt není standardně vypadající civava ani z rychlíku podle mě. 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:39

MP Marge Ale je moc hezká .

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:45

Dadoo to je mi ľúto,držím palce

MP Marge 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:45

Damy, ja jsem rada, se jste mi potvrdily, ze nejsem paranoidni - ac nejsem odbornik, tak prece jen jsem uz par civav v zivote videla, a tohle fakt neni ono! 

Ja vam kdyztak pripadne ofotim to lejstro z rodokmenem, jestli z toho neco poznate. Asi to bude fejk!? A kupni smlouva tam neni, jen ucet.

No, at je to co je to, mne se to libi 

Ja jsem civavy nikdy moc v lasce nemela, nechci se nikoho dotknout, ale ty, co jsem tady poznala, byly vetsinou takovi unafani, zakerni mali hajzlici! Takze to, ze Chico NENI civava, je jedine dobre! 

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:48

MP Marge Ještě mne tak napadá - a ti krabi, těmi jsi si jistá?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:52
Reakce na paktofonika:

MP Marge Chicoje boží  A kraby uvidíme kedy?

​Krabi nespolupracuji!!! Dnes rano, pote, co jsem se "naucila" zmensit fotky pres email, jsem radostne vyrazila do teraria, ze udelame photo shoot. Tam jsem zjistila, se dva mali jsou zase nekde v prdeli - asi zahrabani, predpokladam (nebo sezrani?) a s temi zbyvajicimi nebyla zadna rec. Normalne uz nejsou tak plasi jako na zacatku a kdyz jsou vzhuru a ja se na ne prijdu podivat, tak se ani neschovavaji (dokonce ani ten velkej, coz je normalne strasnej srab), ale dnes rano nevim, jestli byli ve spatne nalade nebo co, ale zalezli do ulit a odmitali vylezt. Snad jim nic neni... 

Tak mozna k veceru, az budou aktivnejsi? Treba je vylakam na nejakou lepsi veceri, vcera dostali jen to arasidove maslo (ono jim zjevne velice chutna) a jablko s okurkou, tak musim koupit nejake maso.

A vubec, ted nemuzu vstat - Chico mi sladce spinka na kline 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 15:53
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Ještě mne tak napadá - a ti krabi, těmi jsi si jistá?

​Nejsem!!! Ten velkej zacina vypadat fakt jako pavouk v prestrojeni...

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 16:00
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 16:05

Sweet Potato No   Ti mali mi tak nepripadaji, ale on, jak uz ma prece jen dlouhe nohy, tak je tam ta podoba vic znat. Zezacatku jsem si toho nevsimla, protoze byl porad schovanej, ale jak mu ted otrnulo, tak jsem ho predevcirem nekam nesla a on cestou vystrcil ty nohy - no co ti mam povidat, malem jsem zarvala a upustila ho  Ale zvladli jsme to.  

Offline Potrefenáhusa
38530 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 17:16

MP Marge mně ty malí pejskové přijdou hlavně hrozně nepraktický, jak jsou malincí, a to právě Chico na těch fotkách vypadá o dost větší, než by měla čivava bejt. Jinak čivava teoreticky by měla bejt v pohodě, stejně jako krysařík, malej srdnatej pes, my měli u nás v parku krásnýho čivaváka Arona, černýho, nasvalenýho, a i když byl malinkej, byl strašně super, žádná rozklepaná uvřeštěná třasořitka. Ale bohužel čivavám stejně jako jorkům strašně ubližuje ta modnost a to, jak jsou malinký, že si je pořizuje spousta lidí jako hračky :-(

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 17:28

Potrefenáhusa No to prave byl pripad vetsiny tech civav, co jsem je poznala v Rockfordu. Majitelkou vzdycky zenska, hlavni ucel porizeni psa: "Roztomile" fotky na Facebooku a na Instagramu. V zivote jsem nevidela, ze by je nekdo vzal na poradnou prochazku, ale zase se jim lakovaly drapky 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 17:31

Hele, kolikrat denne takovej (skoro) rocni, malej pes kaka!? Ja jsem byla rano nadsena, ze u dveri nic nebylo, tak jsem hned vyvencila, ale Chico se venku jen vycural. A ted jsem si uvedomila, ze on vlastne uz hodne dlouho nebyl... Tak se bojim, jestli nema zacpu, to je porad neco 

Offline Janulik03
20000 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 17:44

Dnes sa u nas zjavilo cierne maca!!!! Prave teraz a je stale pri vchodovych dverach. Dufam, ze patri susedom. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 17:44

TO PSISKO MI UKRADLO PODPRSENKU!!!

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 17:45

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 17. listopadu 2018 17:47
Reakce na Janulik03:

Dnes sa u nas zjavilo cierne maca!!!! Prave teraz a je stale pri vchodovych dverach. Dufam, ze patri susedom. 

Tak jedno navic byste zvladli, ne!?

(To vas pambu tresta, ze jste mi prala to lvice )