RoSa To je super.
Ja som zvedavá ako budú na kameru reagovať. Vzala som obyčajnú, ktorá nehádže pamlsky, to by stáli len pri nej kedy niečo padne a možno by sa nakoniec rozhodli vytiahnuť si pamlsky sami ![]()
Chlpáči a iné
paktofonika kamera, která háže pamlsky?![]()
RoSa super.U nás ocino občas nechal Lily zapnuté rádio,aby jej nebolo smutno.
Veci nikdy neničila (ak nerátam amputované oči na hračkách,keď bola šteňa) a teraz si maximálne zoberie do pelechu niekoho papuču/papuče a spí s ňou/s nimi (maximum má 3) ![]()
Dnes zatiaľ bez papuče

Jsou lidi fakt pitomý. Když si vezmu, kolik věcí si člověk zničí za život vlastní vinou...
paktofonika nee:-)) příbuzní mají normální kameru aby koukali co pes dělá už hrozně let (občas strašíme děti, že nainstalujem to samý doma:P, toto je nějaká novota![]()
viktorka_od splavu Taky na to cumim jako puk ![]()
To jsou dnes vymozenosti!
No, na Chica by takova kamera neplatila. Ten, kdyz ho neco zaujme, tak je mu uplne jedno, jestli na nej mluvime nebo ne ![]()
Jinak tedy ta dama s kleci pro psy by zaslouzila
My klicku mame, ale snazime se Chica naucit, ze to je tiche a prijemne misto na oddech. Ma tam hracky a kousaci kosti. Nekdy ho tam dame, kdyz jdeme s pritelem nekam, kde jeho pritomnost neni vhodna, ale to se stava fakt zridka, a nikdy bych ho tam nenechala vic nec hodinu, maximalne dve. Je zajimave, ze na to, jak na nas normalne visi, to tam Chico snasi uplne v pohode. On je fakt hodnej... Akorat ze vsude vleze a vsechno chce mit! Par veci uz znicil, to jo. Z nejakeho duvodu miluje nabijecky do telefonu - uz prehryzal tri. Coz je ovsem nase blbost, ze jsme ho podcenili a neschovali je poradne....
Jezis, jak tomu psisku mam vysvetlit, ze kafe opravdu pit nemuze!? ![]()
Nejjistější je přestat pít kafe. Taky nesmí čokoládu, takže přestat pít kafe a jíst čokoládu. Fitness už máš, prostě nakročeno k dlouholetosti ![]()
MP Marge
Nejjistější je přestat pít kafe. Taky nesmí čokoládu, takže přestat pít kafe a jíst čokoládu. Fitness už máš, prostě nakročeno k dlouholetosti
Cokolada neni problem, tu ja v podstate nejim, ale kafe - to po me prece ten pes nemuze chtit!? ![]()
Tak pak je ta druhá možnost - vypít ho rychleji.
dynda To bych mohla zvladnout ![]()
Zlati krabi, ti po me nikdy nic podobneho nevyzadovali ![]()
Jo a bacha, nám už kočky několikrát málem vyrazily zuby, když nám tak láskyplně zespodu žďuchly hlavičkou do hrnku.
dynda No prave ![]()
MP Marge statečný pejsek!
Bohuzel, prave jsme se vratili z neuspesneho lovu na veverky - taky nadaval, a prohral na cele care ![]()
dzizisketa gratuluji :-)
pecka ty vlásky ![]()
viktorka_od splavu To nepoznáš?
A sú aj také, že sa môžete vidieť a pes ti môže volať.
LOL, tohle jsem v životě ani neslyšela
to je dobré i pro děti, ne? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje