Jiná Realita ať na to brejlim, jak chci, tak okousaný dvířka nevidím? ![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa na fotce č. 2 - pochybuju, že jsou takhle odřená od nevím čeho, měla jsem v kleci akorát křečka a jeho dvířka vypadala přesně takhle. od kousání. ten byt je opravený několik týdnů a pochybuju, že tam majitelka dala nějaká stará deset let používaná dvířka.
Jiná Realita teda pozerám, pozerám, a neviem kde vidíš niečo okusané? Nie že by som skákala od nadšenia z zatvárania, ale pokial su na to zvyknutí, tak ..........
Jiná Realita nic okousanýho nevidim, dole z toho podle mě leze chlupatej koberec
Janulik03 viz nahoře odpověď huse.
Potrefenáhusa tak teď zas já nevidím koberec ![]()

Jiná Realita fakt nic nevidim

Jiná Realita no šprušle jsou to tmavý, ne to světlý, co čouhá mezi tim, mně to přijde jak takovej ten shaggy koberec
Já tedy vidím zcela jasně ožužlané tyčky mříží... A bez jakékoli tkaniny. ![]()
Potrefenáhusa ne, šprušle jsou světlý, bílý, a to dole je oloupaná barva. podle mě je okousaná. fakt přesně takhle vypadají bílá dvířka, která okousal křeček. a koberec tam 100% není, vevnitř je to samé lamino, co venku.
Samantha Jiná Realita jo, už to v tom taky vidim
Si umím představit ty důvody, potřebovala tam mít tu klec, ale to by hyzdilo interiér, tak ji zabudovali. Psů, kteří tam trávi většinu svého času, je mi teda dost líto, to okousání mříží mluví samo za sebe.
Jiná Realita To riešenie sa mi nepáči,určite by som s tým niekde neschválila.
dzizisketa Jé, gratulace, další těhotná... Tak pohodové těhotenství a ať vám ty plány vyjdou ![]()
U nás se teď dveře netrhnou...ale tahle návštěva teda byla hodně nečekaná...

Potrefenáhusa normálne budí rešpekt. Dúfam, že si niečo dobré návšteve ponúkla.
K těm výstavám, byla jsem se psem jednou a fakt je to dost specifické prostředí, kde to někteří “extra žerou”. Našeho psa to stejně nebavilo a abych řešila, ze mu těsně před hodnocením navlhne a zkrepati srst a zavírala ho do speciální přepravky..to fakt ne. Jinak jak se tu řešila strava, tak v pohodě kombinuju syrové i vařené maso a není problém, granule teda vůbec nedávám. K tomu doplňky v podobě vápníku, hořčíku a vitamínu a hodně kosti (syrovych).
Jsem uplne vyrizena!!! Dnes je tady teplo, ale vetrno, a vsude se vali spadane listi. Chico na prochazce trval na tom, ze KAZDY list v dohledu, ktery se pohne, musi chytit a zakousnout
Vubec jsem ho nemohla dostat domu a ted si pripadam, ze jsem misto z prochazky prijela z fitka, ktere se ovsem z duvodu lenosti nekonalo....
MP Marge Dneska jsem venčila dceři psa, protože jí nějak nebylo dobře. Ten mamlas si usmyslel zničit krtka a obešel všechny krtiny na louce. Bílej westík. Teda bílej než jsme vyrazili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje